ZAVRŠENA IZGRADNJA VELELEPNOG ZDANJA DŽINOVIĆA NA DEDINJU: Haris i Melina iskeširali 2 miliona evra, a evo kad se planira žurka useljenja!

Autor:

Zabava

01.05.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džinovići završili izgradnju vile na Dedinju!

RepublikaFoto: Promo foto
Haris i Melina završili izgradnju vile na Dedinju!

Posle četiri godine Haris i Melina Džinović konačno su zadovoljni kako je renovirana njihova vila. Velelepno zdanje nalazi se na Dedinju, a kako se Melina pohvalila, sve je spremno za useljenje u zdanje od dva miliona evra.

Žurka za useljenje

– Vila je posle dužeg vremena gotova. Mi nismo žurili, sve smo radili natenane i kako smo želeli. Jednom se gradi kuća. Planiramo da se uselimo u narednih mesec dana. Srećna sam da se sve završilo i da mogu na miru da se uselim. Nadam se da ćemo u maju mesecu po prvi put spavati u našoj novoj kući – rekla je Melina za STAR.

 Melina i deca su presrećni jer se sele baš sada kada ide lepo vreme. Planiraju da koriste otvoreni bazen čim još malo otopli. U planu je i žurka na otvorenom povodom useljenja, ali to će biti malo intimnije i bez glasne muzike, korona ipak i dalje hara. Verovatno će to biti organizovano u nekoliko dana, pa će im svaki dan dolaziti po nekoliko prijatelja. Žele i oni da se vrate u život, da se druže sa ljudima, a sada kada imaju veliko dvorište, za to i imaju mogućnosti –  objašnjava jedan od pevačevih prijatelja za STAR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beograđanka

01.05.2021 19:12

Jeebt,svaka šuša se kući u Bg. Aj' lepo se vratite u vaša mesta rođenja. Ili je tamo seljana,ne odgovara gđi...eee,Beograde.