Sve je počelo kao šala: Zlati sin instalirao društvene mreže, a kada je dobila OVU poruku, odmah je sve pogasila!

Autor:

Zabava

26.04.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da se snađe!

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Zlata Petrović

Zlata Petrović ispričala je kako joj je sin instalirao društvene mreže kako bi joj izolacija lakše prošla, ali i muke koje su joj zadale.

- Počela sam odnedavno da koristim ove modernije telefone i kaže meni mlađi sin: Ajde, mama, da ti instaliram Fejsbuk i Instagram, jer ja nemam veze s tim. Totalno sam nezainteresovana za te stvari. Sredi on to meni, pa sam ga pitala "šta sad". Kaže on pratiš ti njih, prate oni tebe i to ti je to . Ljudi, kada je meni to počelo da zvoni i klikće! Rekoh: Jovane, dolazi i momentalno mi kaži šta se desava i gasi mi sve ovo. Ne zanimaju me ove mreže, neću nista da imam od ovoga. Ljudi se tamo i muvaju. Ma, dušo moja, ja moram lepo da se pogledam sa nekim u okice i da se vidi da li prvo ima energije, a ovo preko tih mreža svi možemo biti majbolji i najlepši. Nisam ti ja žena za skrivene stvari - ispričala je Zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading