Đorđe David o strahoti koju proživljava: Gledao sam smrti u oči!

Autor:

Zabava

06.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker Đorđe David Nikolić već treću nedelju bori se protiv virusa koji je zadesio čitav svet uz stalni nadzor lekara na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/Babica Travica
Đorđe David

Đorđe za Srpski telegraf kaže da njegovo lečenje uspešno teče, ali da ga strah od fatalnog ishoda ne napušta, te da je zato rešio komunikaciju sa medijima da svede na minimum.

- Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve. Prošle nedelje je pored mene umro čovek koji je primljen kad i ja. U takvoj situaciji nije umesno da govorim o prognozama bolesti protiv koje se bore svi svetski lekari, a koja odnosi živote. Ostaje mi vera da ću izaći kao pobednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživeo i kako je izgledalo moje lečenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - rekao je bivši pevač "Generacije 5".


Vidno neraspoložen zbog uznemirujućih naslova u tabloidima vezanih za njegovo zdravstveno stanje, Đorđe David negira da se ponaša neprimereno i drsko u bolnici, kao i da nema užasne bolove.
- Kakvi smo to ljudi kad možemo i želimo da već na uznemirujuću činjenicu da sam oboleo potresamo dodatno moju porodicu, prijatelje i javnost neistinama?! Sudiću se sa onima koji to rade i pišu laži vezane za mene, kao što su na primer one da sam vikao po bolnici jer nisam hteo njihovu pidžamu - istakao je pevač.

 Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve, kaže Nikolić

Đorđe David ima podršku brojnih kolega, prvenstveno svih koji sa njim učestvuju u projektu "Zvezde Granda", kao i takmičara u istom šou-programu. 

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Đorđe testiran ponovo na KOVID-19


Đorđe David je pre tri dana ponovo testiran na prisustvo virusa KOVID-19, saznaje Srpski telegraf od izvora bliskog pevaču. On sada strepi u iščekivanju rezultata.
Isti izvor kaže da pevač više ne kašlje i nema temperaturu, ali da po proceduri ne sme da bude otpušten na kućno lečenje sve dok mu dva testa na koronavirus ne budu negativna.

U međuvremenu, Đorđe će ponovo snimiti pluća da bi se jasnije video učinak terapije u sanaciji upale oba plućna krila, koju je izazvao vladajući virus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading