MRAZ, PA TOPLO I SUNČANO VREME! Danas temperatura i do 16 stepeni!

Autor:

Vesti

20.03.2024

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hladnog jutra, sunačn dan.

MRAZ, PA TOPLO I SUNČANO VREME! Danas temperatura i do 16 stepeni!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Kako navodi Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), danas će u Srbiji ujutru biti slabog prizemnog mraza, dok se tokom dana očekuje pretežno sunčano vere, uz ponegde umerenu oblačnost.

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju i skretanju na zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura od -2 do 4 °C, a najviša od 11 do 16 °C.

U Beogradu će nakon jutarnjeg slabog prizemnog mraza, tokom dana biti pretežno sunčano vreme. Vetar slab, severozapadni, uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura od -1 do 2 °C, a najviša oko 14 °C.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema prognozi objavljenoj za narednih sedam dana, u četvrtak ujutru očekuje se slab prizemni mraz, a tokom dana biće pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost.

U petak će doći do prolaznog naoblačenja koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak.

Za vikend promenljivo sa dužim sunčanim intervalima i toplo, u subotu tek ponegde u brdsko-planinskim predelima, a u nedelju na severu i zapadu Srbije lokalna pojava kratkotrajne, slabe kiše.

U ponedeljak se očekuje jače naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom uz pad temperature. U utorak u većini krajeva očekuje se suvo vreme, uz razvedravanje, a kiša je moguća na jugu i jugoistoku Srbije. U sredu će biti pretežno sunčano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading