Nikola Vavić pištoljem polomio lobanju devojci

Autor:

Vesti

28.08.2017

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša M. (21) teško je povređena ispred poznatog splava u Beogradu nakon što ju je, kako tvrdi, pištoljem u glavu udario Nikola Vavić (26), mlađi brat Aleksandra Vavića, jednog od vođa navijača Partizana.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Vavić
Aleksandar i Nikola Vavić

Kako Srpski telegraf saznaje, obračun se dogodio u noći između petka i subote oko 4.30, nakon što se Vavić sukobio sa Nebojšom G. (26), dečkom povređene devojke.

Prelom lobanje

- Nataša M. ispričala je da je te noći s prijateljima i dečkom bila na šetalištu u Brodarskoj ulici ispred jednog splava. Oni su navodno igrali i veselili se uz muziku kad im je iznenada prišao Vavić, s kojim su u društvu bili Anastasija i Veljko Ražnatović, deca poznate srpske pevačice Cece Ražnatović - kaže naš sagovornik iz istrage.

Kako dodaje, Vavić se tad posvađao s Nebojšom G., da bi se iznenada latio pištolja.

- Uperio je oružje u Nebojšu G., a kad je njegova devojka Nataša M. videla šta se dešava, stala je između njih dvojice kako bi sprečila obračun. Vavić ju je tad udario pištoljem po glavi, a potom, kao da se ništa nije desilo, zajedno sa Anastasijom i Veljkom mirno krenuo ka parkingu - priča naš izvor iz istrage.

Nataša M. je nekoliko sati kasnije otišla u Urgentni centar, a utvrđeno je da ima prelom lobanje, pa je zadržana na lečenju.

- Odmah je alarmirana policija, a inspektori su saslušali teško povređenu devojku. Ona je ispričala kako je zadobila povrede, a njeni navodi se proveravaju. Na saslušanje će biti pozvan Vavić i drugi svedoci kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi s ovim slučajem - dodaje naš sagovornik.

Poznat policiji

Podsetimo, Vavić je odranije poznat policiji. Bio je osuđen na tri i po godine zatvora zbog prodaje droge i držanja oružja. Sa robije je nakon amnestije izašao u decembru 2012. Dovođen je u vezu s pucnjavom na splavu "Blejvoč" u Beogradu u kojoj je ranjen Robert Radojičić, šef obezbeđenja, ali je oslobođen optužbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading