SRAMOTNE OPTUŽBE ĐILASOVACA: Šire laži da državni udar u Srbiji priprema Dodik

Autor: Danas, republika

Vesti

14.08.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić preko Janka Veselinovića proglašavaju Dodika za kriminalca, a RS za mafijašku tvorevinu iz koje u Srbiju dolazi prljavi kapital!

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret

janko Veselinović je u intrevjuu za Danas izjavio da je Vučić spreman da da Kosovo u zamenu za još jedan mandat, kao i to da vladajuća stranka u strahu od udruživanja opozicije u Savez za Srbiju, plasira priče o državnom udaru. 

On je pored niza optužujućih rečenica na račun predsednika rekao i da čvrsto stoji iza famoznog tvita koji je juče objavio, a tiče se predsednika RS, Milorada Dodika:

- Milorad Dodik implicira odvajanje jednog dela srpske teritorije i on i Aleksandar Vučić zagovaraju kapitulaciju i međunarodno priznanje Kosova. Dodik je posebno opasan jer ima ogroman kapital i finansijsku moć u Srbiji - rekao je Veselinović čime je učinio nečuveni udar na Republiku Srpsku od strane srpske opozicije u jeku predizborne kampanje u BiH. Direktno na štetu RS i srpskog  naroda.

- Nije nikakva tajna da je priliv prljavog novca u u Beograd i Novi Sad iz RS poprimio elemente ugrožavanja političke bezbednosti. To zna i policajac pozornik, a kamoli državne službe. Kad alfa i omega tog kapitala poziva na rušenje teritorijalnog suvereniteta Srbije, eto vam odgovora ko zapravo servira državni udar u Srbiji - priprema ga Milorad Dodik uz saučesništvo Aleksandra Vučića i njegovog režima - izjavio je Veselinović. 

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Srbija

14.08.2018 07:27

Kakve gluposti našoj opozicije neće pasti na pamet.

Nina

14.08.2018 07:28

Opozicija se ponasa sramno i nedopustivo.....

Milan Š

14.08.2018 07:28

Interesuje me u čije ime ovaj Veselinović govori. Pa on i nema stranku a stalno se trpa da daje nekakve izjave.

Laki

14.08.2018 07:29

Veselinovic je osoba koja je pokvarena do srzi...