JOVANOV ODGOVORIO NA IZMIŠLJOTINE: Jeremić nema prava da drži lekcije o Kosovu!

Autor: Tanjug

Vesti

01.04.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može da drži lekcije o Kosovu, jer je on bio akter svih poraza koje je Srbija doživljavala u vezi sa Kosovom i Metohijom, kao i da je "više uradio za odvajanje KiM od Srbije od svih albanskih lobista, sve tri Prizrenske lige, balista i OVK zajedno"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jeremić dobio odgovore na svoje izmišljotine

- Kome lekcije o Kosovu može da drži čovek koji je svojim tupavim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde, izbio iz ruku najjači argument i predao ga u ruke svih onih koji žele nezavisno Kosovo - naveo je Jovanov, saopštila je SNS. 

Jovanov dodaje da je Jeremić celu tu katastrofu pred MSP video, kako je sam govorio, kao "pametan diplomatski i politički potez koji će omogućiti srpskoj vladi da izađe iz kosovskog problema i fokusira se na domaće reforme i evro - atlanske integracije".

RepublikaFoto: Tanjug

- Najzad, tačno je da su delovi političkih stranka srasli sa organizovanim kriminalom - Vuk Jeremić je portparol i potrčko Limuna Nerandžića, šefa surčinskog klana, a savetnici i najbliži saradnici su mu kriminalci Bašanović i Šubara, koji, pored svog svakodnevnog organizovanog kriminala, sanjuju i snove kako će ponovo sa tajkunima Miškovićem i Ðilasom da čerupaju i narodnu kasu - kaže Jovanov u saopštenju.

On ukazuje da Jeremić, koji je na luksuzna putovanja potrošio 3,6 miliona evra, a na hotele i šampanjce "tričavih" 220 hiljada evra narodnih para, svakodnevnim lažima pokušava da sakrije činjenicu da se nikada nije borio za Srbiju, već isključivo za sebe i svoj džep.

Jeremić je ranije danas izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio razmenu teritorija i da je ponudio jug Srbije, ali da međunarodna zajednica to nije prihvatila, ali, kako tvrdi, nije ponudila ništa drugo "osim da se potpiše sporazum kojim bi se Kosovo uvelo u UN".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Natasa

01.04.2018 13:47

Tako je, nema nikakvo pravo!

Janko

01.04.2018 13:52

Jeremic treba da se ostavi pustih prica. Nije zanimljiv.

Una

01.04.2018 14:01

pa uvek su bili najglasniji koji su za nesto krivi,a i smatra da je napad najbolja odbrana.

Ljubica

01.04.2018 14:11

Jeremic je poslednja osoba na ovom svetu koja ima pravo bilo sta da kaze na temu Kosova.