HOROR NA SRPSKOM AUTO-PUTU! Autobus pun PUTNIKE vozi bez SVETLA: "Krstići su imali bar fenjer, ovaj ni kandilo da upali za ove pale borce unutra "

Autor:

Vesti

13.11.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezbednost putnika u saobraćaju je jedna od najvažnijih tema u javnosti, a razlog za to su česte nesreće koje se događaju na srpskim putevima.

HOROR NA SRPSKOM AUTO-PUTU! Autobus pun PUTNIKE vozi bez SVETLA: "Krstići su imali bar fenjer, ovaj ni kandilo da upali za ove pale borce unutra "

Foto: Instagram/192.rs

Poslednji slučaj koji je izazvao veliku pažnju je novi snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, na snimku se vidi autobus jednog srpskog autobuskog prevoznika koji vozi po auto-putu bez upaljenih svetala, što je uznemirilo mnoge građane.

Snimak je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, a neki od njih su se osvrnuli na odgovornost pojedinaca koji ugrožavaju bezbednost drugih putnika u saobraćaju. Takođe, neki su istakli da bi snimatelj trebalo da preduzme nešto u takvim situacijama, umesto samo da snima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


Jedan od komentara je i da su Krstići, koji su bili poznati po svojim fenjerima, imali bolju opremu od ovog autobusa koji se jedva nazire na snimku. Građani su se pitali da li je uopšte bezbedno da ovakav autobus prevozi putnike i da li preduzimaju neophodne mere za njihovu zaštitu.

Ovaj snimak još jednom je podigao prašinu i ukazao na problem neodgovornosti pojedinaca koji ugrožavaju bezbednost u saobraćaju. Iz ovog slučaja se može izvući pouka da je neophodno da se primenjuju stroge mere i kontrole kako bi se sprečile ovakve situacije. Takođe, važno je da građani budu svesni svojih odgovornosti u saobraćaju i da preuzmu aktivnu ulogu u sprečavanju nezgoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading