"OVO JE KRIK BOLA ZBOG IZGUBLJENOG BRATA... KORAČAJ U VEČNOST, ANĐELI S TOBOM": Osvanule potresne čitulje za Stefana Nedeljkovića, reči kidaju dušu

Autor:

Vesti

01.10.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Nedeljković počivaće na groblju u Vrnjačkoj Banji, dok će Igor Milenković biti sahranjen u selu Graničane kod Leposavića, a Bojan Mijailović na gradskom groblju u Leposaviću.

"OVO JE KRIK BOLA ZBOG IZGUBLJENOG BRATA... KORAČAJ U VEČNOST, ANĐELI S TOBOM": Osvanule potresne čitulje za Stefana Nedeljkovića, reči kidaju dušu

Foto: Novosti

Trojica Srba ubijenih u Banjskoj na Kosovu i Metohiji biće sahranjeni danas, pošto su njihova tela predata porodicama nakon nedelju dana provokacija i agonije koju su privremene prištinske institucije priredile u pokušaju da prikriju da su brutalno ubijeni.

Igor Milenković će biti sahranjen u selu Graničane kod Leposavića, a Bojan Mijailović na gradskom groblju u Leposaviću. Stefan Nedeljković počivaće na groblju u Vrnjačkoj Banji.

Porodica, prijatelji, navijači, ali i ljudi koji ih nisu poznavali danima unazad se opraštaju od njih paleći sveće na trgovima, odajući im poštu. Njihovi najmiliji ne mire se sa gubitkom, a potresne reči u objavljenim čituljama to i prikazuju.

"Dani puni tuge ne mogu izbrisati uspomene i sećanje na tebe. Ostala je tvoja dobrota, najveće srce i ljubav koju si nam pružio. S velikim ponosom čuvaćemo sećanje na tebe", napisano je u čitulji porodice Stefana Nedeljkovića.

Republika

Foto: Novosti

 

 

"Brate naš, ti nisi pravio hiljade koraka u grudima, već jedan. Samo jedan izvan sebe koji te je odneo od nas u večnost. Koračaj u večnosti i pronađi... Anđeli s tobom, a ti u našim srcima", između ostalog je navedeno u čitulji koju su za Stefana dali prijatelji.

 

"Ovo nije poslednji pozdrav, jer se mi od brata junaka ne opraštamo, ovo je krik koji izaziva bol zbog izgubljenog brata. Primer si nam svima, svojom misijom, delom, životom! Vole te tvoja braća", stoji u jednoj od čitulja.

Supruga poručila: Čuvaj mi naša tri čuda"

Supruga ubijenog Stefana objavila je potresnu poruku na Instagramu, uz fotografiju njih dvoje sa tri ćerkice.

Foto: instagram.com

 

- Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog košmara...Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume kao pobednik. Jer to jesi, naš superheroj zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. Bio si najhrabriji čovek kog znam, najvećeg srca koje nikog nije ostavilo čak ni u borbi za sopstveni život i koje te je dovelo do samog kraja našeg ovozemaljskog putovanja - napisala je nesrećna žena na društvenoj mreži Instagram i navela:

- Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša tri čuda i mene odozgo i daj nam samo delić snage koju si posedovao...Volimo te i živećeš dok god kuca naše srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading