VUČIĆ USKORO PRIMA TREĆU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE! Evo od čega zavisi kad će se to i dogoditi! ODLUČIO I GDE ĆE TO URADITI!

Autor:

Vesti

29.10.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će sutra ili prekosutra vakcinisati poi treći put protiv korone.

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Vučić će primiti buster dozu u naredna dva dana

On je rekao da je juče uradio PCR test i da samo čeka te rezultate i od toga zavisi da li će se vakcinisati sutra ili prekosutra.

- I to ću uraditi ovde u Beogradu, na Sajmu - rekao je predsednik.

Na pitanje kako komentriše to što pojedini članovi vlade nisu vakcinisani, kao ministar bez portfelja Milan Krkobabić, Vučić je rekao:


- Ne znam ko nije vakcinisam u Vladi Srbje, smatram to izuzetnom nedogovrnošću prema grajdanima. Prema sebi imate pravo da budete neodgovorni, ali prema građanima nemate pravo da budete neodgovorni - kazao je predsednik.

Vučić je naglasio da se nagledao i mnogo većeg licemerja po tom pitanju i da su ljudi kojima su životi spaseni u bolnici najskupljim lekovima, a za koje je lečenje ispalo besplatno, pošto samo jedna doza tih lekova košta 600 evra, pa su opet govorili posle kada se oporave kako nema korone i kako su zlikovci oni koji uvode kovid propusnice.

- A kada dođe do bolnice, onda spasavajte nas, tako to ide u životu, pa što bi ovo bio izuzetak. Iskreno mislim da budete član vlade, kao i lekar, a da ne primite vakcinu takav stepen neogvornosti - da nemam reči - poručio je Vučić.

Predsednik je naglasio da već peto jutro zaredom padaju brojevi zaraženih, ali da to novinari nisu primetili.

Istakao je da peto jutro padaju brojevi, posebno u Beogradu, ali pomalo i u Nišu i Kragujevcu, dok u Novom Sadu još ne padaju.

Nešto je bolja situacija i u Kraljevu i Čačku, dodao je Vučić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stefa

29.10.2021 11:48

Ja čekam da me pozovu. Ako me ne budu zvali u odgovarajućem roku zvaću ja njih.

Nina

29.10.2021 12:09

Vakcinacije su značajne u borbi protiv korone, samo one mogu da sačuvaju zdravlje i živote građana. Živimo okruženi licemerima, koji pljuju po vakcinama, po zdrastvenom sistemu. Smatraju da korona ne postiji a kad obole mole za pomoć i spas. Sve pohvale za predsednika, lep primer gradjanima.

Zeljko

29.10.2021 18:26

A neki u Srbiji nisu primili ni prvu a posle se bune zbog mera ili kada se razbole. Treba uvesti obaveznu vakcinaciju ili obavezni zeleni sertifikat.

Odgovori 10 0
Ivana

29.10.2021 20:32

Od korone nema leka - ne pomaže apoteka. Ali je istina da spasava vakcina.