Evo šta je Vučić rekao američkom izaslaniku o Kosovu

Autor: Republika

Vesti

31.10.2017

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da razgovor sa funkcionerom SAD Brajanom Hojtom Jiem nije bio lak, da svi iz stranih zemalja dolaze sa sopstvenim interesima, a da je njegov posao da brani i štiti interese Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić
Vučić je gostujući na TV Pink rekao da je Ji naveo da SAD podržava "teritorijalni integritet nezavisne države Kosovo" i poručio da "ne diramo" u taj teritorijalni integritet.

Predsednik Srbije je naveo da mu je odgovorio rečima: "Kako može pre devet godina da se dira teritorijalni integritet Srbije, da pre devet godina jedno pravilo važi za vas, a danas potpuno suprotno pravilo važi za sve druge".

"To sam mu u lice rekao", naveo je Vučić i dodao da mu to nije prvi put rekao, a Hojt mu je odgovorio da je super to što sam rekao, da je on preneo šta je poruka Amerike i to je to.

- Imaš to da poštuješ - ako ne poštuješ, ti sam razmisli o posledicama - prepričao je Vučić i dodao: "to je njihova poruka i takve stvari slušam svaki dan".

Dodao je i da nijedna nepristojna reč nije rečena i da su glavne teme bile Kosovo i Rusija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading