VIDOJKOVIĆ OTKRIO ŠTA OPOZICIJA NUDI GRAĐANIMA: Đilasov politički plan - SVI JEDITE GO*NA!

Autor:

Vesti

18.08.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostakluk i uvrede jedino su što Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa ima da ponudi građanima. Poruku i političko obećanje građanima saopštio je Đilasov pulen Marko Vidojković i to u tekstu koji je preneo upravo Đilasov portal Direktno.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Marko Vidojković

Svedeno na jednu rečenicu, Đilasov potrčko bez ustezanja svim građanima poručio je da jedu govna dok se njegov šef odmara na moru u luksuznom turskom hotelu "Riksos".

Pokušaj da argumentima kritikuje poteze vlasti nije uspeo, te je Vidojković ispisao gadosti na račun predsednika države Aleksandra Vučića, ali i urednika Srpskog telegrafa. Na jeziku vulgarnosti i gadosti mogao bi čak da mu pozavidi i Sergej Trifunović.

Odmah na početku teksta Vidojković se obrušio na Vučića, ali i sve građane:

- Plan je da jede govna. Ideja je da se na taj način približi običnom čoveku, koji, zahvaljujući upravo gospodinu predsedniku, jede govna još od 2012.

Priču sa fekalijama tu nije završio, već se bacio u dubinsku analizu:

- Da li je to njegovo govno, Brnabićkin brabonjak, proliv urednika Srpskog telegrafa, sraćka nekog od Vulina ili će biti reč o nekoj vrsti mućkalice, nije toliko bitno. Bitna je poruka - da je predsednik i srcem i dušom uz svoj narod, pre svega, uz onaj deo koji za njega verno glasa već godinama.

Vidojković potom sve građane Srbije etiketira kao glupake, zamerajući im, očigledno, odluku da na izborima glasaju za SNS umesto za političku stranu koju on zastupa:

- Da bi imidž u javnosti bio dobar ili loš, pre svega, mora da postoji javnost, a zatim i da ta javnost poseduje određen nivo inteligencije. Srpsku "javnost" možete uvek da namagarčite.

PROVALJEN PLAN

Sagovornici Srpskog telegrafa poručuju da je Vidojković, hteo - ne hteo, razotkrio jedinu politiku za koju Đilas i njegove pristalice znaju. Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov navodi da je Marko Vidojković pokazao jos jednom ko je i šta je i za one koji to ne znaju.

- Mnogo je rečitije i više govorio o sebi i o čitavom političkom bloku koji predstavlja, a koji se okuplja oko Đilasa i Jeremića, nego što je govorio o Vučiću - ističe Jovanov.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić priznaje da je Vidojković uspeo da ga iznenadi:

- Nisam znao da je Vidojković ovoliko neduhovit, netalentovan i banalan. Reč je o primitivizmu.

Ko o čemu, đilasovci o sisama i drogiranju

  • Vidojkovića nije zadovoljila priča sa govnima, pa je na račun predsednika države sasuo niz uvreda zbog izgleda, ali i brutalne laži o drogama
  • Predsednik najveći deo dana provodi u histeričnim napadima i drogiranju
  • Odeća i obuća koju sebi mogu da priušte samo vođe narko-kartela
  • On je toliko težak i debeo da nošenje starki direktno ugrožava ne samo njegovo zdravlje već i podloge kojima se kreće
  • Zlobnici su čak govorili: "Izem ti zemlju u kojoj predsednik ima veće sise nego premijerka"
  • Predsednik je, zahvaljujući teškim narkoticima, uvek pun samopouzdanja, što direktno utiče i na njegov stav o njegovim sisama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

18.08.2020 07:21

Sve te reči govore samo o njemu i njegovima.