ČLAN RIK-a "POTOPIO" PARANDILOVIĆA: "Definicija bezobrazluka"

Autor:

Vesti

21.04.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Parandilović, lider Nove Srbije, izneo je svoje mišljenje na sastanku koalicije, ističući da je neodgovorno ostaviti ljude koji se bore na milost i nemilost naprednjačkom režimu.

ČLAN RIK-a "POTOPIO" PARANDILOVIĆA: "Definicija bezobrazluka"

Foto: printscreen

Novo lice Srbije, predstavljeno kroz lidera Miloša Parandilovića, pridružilo se koaliciji "Srbija protiv nasilja" u odluci da izađe na beogradske i lokalne izbore 2. juna. Ova odluka je naišla na reakciju Jovana Rajića, člana Republičke izborne komisije (RIK) na prethodnim izborima, koji je svojim oštrim rečima prokomentarisao Parandilovićevu izjavu.

Miloš Parandilović, lider Nove Srbije, izneo je svoje mišljenje na sastanku koalicije, ističući da je neodgovorno ostaviti ljude koji se bore na milost i nemilost naprednjačkom režimu. Ova izjava privukla je pažnju javnosti, a posebno je izazvala reakciju Jovana Rajića, koji je ocenio da je Parandilović "rano poleteo" i da su njegove izjave "definicija bezobrazluka".

- Nemamo pravo da ljude koji se bore ostavimo četiri godine na milost i nemilost naprednjačkom režimu. To je neodgovorno i sebično, idemo u borbu i pobedu. Imamo posla sa mafijom koja nikada neće suštinski popraviti izborne uslove i koju moramo pobediti po njihovim pravilima igre - izjavio je Miloš Parandilović koji je i narodni poslanik.

 

<

 

Rajić je potom izrazio svoje nezadovoljstvo.

- Definicija bezobrazluka. Nije niko znao za njega kada je formirana koalicija, dobio pravo da glasa u predsedništvu koalicije, njegov glas prelomio za 5:4 i sada svima ostalima koji se mesecima i godinama lome na razne načine, želi lepe snove, ako prespavaju. Dečko, rano si poleteo, bez stranke i infrastrukture, bez 1+% samostalne podrške u biračkom telu, sa dva, tri agresivna govora u skupštini i tviter profilom, umislio da si revolucionar - naveo je Rajić na društvenoj mreži Iks.

 

 

Miloš Parandilović, takođe narodni poslanik, naglasio je da je alternativa odluci o učešću na izborima da se "spava" naredne četiri godine, te je kolegama koji su odlučili da prespavaju izbore poželeo dobro zdravlje i lepe snove. Ova polemika između lidera Nove Srbije i Jovana Rajića dodatno je istakla tenzije u političkom okruženju.

Jovan Rajić je naglasio da Parandilović, bez stranke i infrastrukture, te sa svega dva do tri agresivna govora u skupštini i tviter profilom, umišlja da je revolucionar. Njegova oštra reakcija na Parandilovićevu izjavu dodatno je začinila političku atmosferu pred predstojeće izbore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading