Vučić otkrio planove za leteće automobile! Evo kad stižu u Srbiju!

Autor:

Vesti

06.04.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić najavljuje leteće taksi vozilo za Ekspo 2027

Vučić otkrio planove za leteće automobile! Evo kad stižu u Srbiju!

Foto: informerTV/Printscreen


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izneo je ambiciozne planove za leteće taksi vozilo koje bi trebalo da bude deo Ekspo 2027. Vučić ističe da su mnogi bili skeptični i da su mu se smejali zbog ove ideje, ali da će Srbija, ukoliko ne bude bezbednosnih problema, imati leteće taksi vozilo za Ekspo.

- Mi ćemo za Ekspo imati leteći taksi, da pokažemo kako to izgleda. Radimo sa dve kompanije, jedna je francuska, jedna je valjda iz Austrije. Smejali su se i za Savanovu, pričali da je to Vučićeva kafana. A Ćuta sada ne izlazi odatle, drmne četiri vinjaka, Bog da ga poživi - kaže Vučić.


Saradnja sa francuskom i austrijskom kompanijom

Vučić je otkrio da Srbija sarađuje sa dve kompanije, od kojih je jedna francuska, a druga valjda iz Austrije. Ova saradnja predstavlja značajan korak ka ostvarenju vizije letećeg taksi vozila i pokazuje spremnost Srbije da se pridruži globalnim inovacijama u oblasti transporta.

Podrška za Savanovu i zapažanje o Ćuti

Pored najave letećeg taksi vozila, predsednik Vučić se osvrnuo na nedavnu kritiku oko Savanove kafane, ističući da su se mnogi smejali toj ideji i nazivali je "Vučićevom kafanom". Takođe, primetio je da sada Ćuta ne izlazi odatle, te je dodao da Ćuta sada ispija četiri vinjaka, poželivši mu dug život.

Ove izjave predsednika Vučića pokazuju odlučnost i posvećenost Srbije da se pozicionira kao lider u inovativnim tehnologijama i da unapredi svoju infrastrukturu kako bi bila spremna za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Ivana

06.04.2024 22:07

Odlične informacije, bravo za Srbiju.

Tanja

06.04.2024 22:11

Uz malo vise volje i truda sve se moze ostvariti.

Milovan

06.04.2024 22:14

Podrška Vučiću i njegovim vizijama! Svaka država treba da ima takvog predsednika

Jee

06.04.2024 22:15

Napredujemo svakog dana sve vise