SNS LAZAREVAC: Ono čime se Đilasova družina hvali, jeste lobiranje u evropskom parlamentu protiv sopstvene države

Autor:

Vesti

15.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SNS Lazarevac oglasio se povodom izjava opozicionih marioneta Dušana Nikezića, Mile Popović i Borka Stefanovića.

SNS LAZAREVAC: Ono čime se Đilasova družina hvali, jeste lobiranje u evropskom parlamentu protiv sopstvene države

Foto: ST/Petar Divac

SNS Lazarevac oglasio se povodom izjava opozicionih marioneta Dušana Nikezića, Mileta Popovića i Borka Stefanovića, kako "nekakve promene moraju da krenu iz Kolubare i EPS".

Saopštenje SNS Lazarevac prenosimo u celosti:

- Današnja poseta šačice lažnih demokrata radnicima Kolubare, je pokušaj da se lažima i prevarama obrlate pošteni, vredni ljudi da kao 2000.godine silom ruše državu, jer nasilnici ništa drugo ne znaju nego da pozivaju na nasilje a da se, paradoksalno, sve vreme zalažu za borbu protiv nasilja.

Ono čime se Đilasova družina hvali, jeste lobiranje u evropskom parlamentu protiv sopstvene države. Postavlja se pitanje želi li ova mala interesna grupa dobro svojoj zemlji posle takvih poteza. Odgovor je, naravno da ne. Svako u Srbiji se jako dobro seća 12 dugih godina njihove vlasti i stanja u kom su bila preduzeća te 2012.godine kada smo ih na demokratski način, izborima smenili. Jedini način na koji bi oni mogli do vlasti, jeste nasilje, ali im dva puta ista priča ne može proći, jer je sećanje na dane njihove vlasti prejako, i niko u Srbiji ne želi povratak u dane propasti.

Zahtevali su nove Beogradske izbore i dobili ih, ali sada bi radije taj zahtev povukli, jer su svesni poraza koji ih na istim čeka. Adut na koji se pozivaju je da ne smemo da koristimo ime Predsednika Aleksandra Vučića kao nosioca liste, a mi ih ponovo pitamo zašto na svoju listu kao nosioca ne stave Dragana Đilasa, a ne da ga kriju kao nekog ko nema veze sa njihovom politikom, iako svako u zemlji zna da je on taj koji ih vodi, istina, ne sam, već uz pomoć stranih ambasadora čiji su poslušnici bili i dok su bili deo vlasti.

Lazarevac je jasno rekao koga želi na čelu države i grada Beograda i to ćemo još jače potvrditi na izborima koji slede, jer odgovornost prema svakom građaninu i održavanje datih predizbornih obećanja su naš zaštitni znak, čega se opozicija plaši, jer su svesni da je to polje na kom nam ne mogu parirati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
Goga

15.03.2024 09:06

Đilasovci su lažovi, lopovi, obični prevaranti. Svaki normalan čovek o njima mislim sve najgore. Za mene su oni zlo.

Jeka

15.03.2024 09:06

Opozicija je pokazala spremnost da radi i protiv svoje drzave, sve zarad svojih interesa

Danilo

15.03.2024 09:07

Đilasovci uvek i na svakom mestu, rade svim silama protiv Srbije. Ponašaju se izuzetno antidržavno. Štetočine jedne!

Igor

15.03.2024 09:07

Veliko je zlo takvo ponasanje opozicije i Djilasa.