A GDE POBEŽE GAZDA ĐILAS? Opozicija se očigledno stidi svog idejnog vođe

Autor: Ljubinka Mijušković

Vesti

10.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SSP izostao s potpisivanja sporazuma Proglasa i dve opozicione koalicije

A GDE POBEŽE GAZDA ĐILAS? Opozicija se očigledno stidi svog idejnog vođe

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Opoziciona inicijativa Proglas potpisala je nedavno dokument sa Srbijom protiv nasilja i koalicijom NADA o izbornim uslovima, ali kad se pogleda slika s ovog događaja, vest nije samo okupljanje ovih organizacija, već upadljivo odsustvo lidera Stranke slobode i pravde i pravog šefa ovog bloka Dragana Đilasa.


SMIŠLJENO SKLANJANJE


Na slici koja se pojavila u medijima zabeleženi su svi lideri stranaka, ali i stranački prvaci i perjanice Proglasa Aleksandar Jovanović Ćuta, Zoran Lutovac, Dragana Rakić, Srđan Milivojević, Radomir Lazović, Zdravko Ponoš, Miroslav Aleksić, Pavle Grbović, Vojislav Mihailović, Dragan Bjelogrlić, Svetlana Bojković, Marinika Tepić... Međutim, nigde Đilasa.
Ovaj detalj se odmah proširio na društvenim mrežama, pa su tviteraši brže-bolje krenuli da spekulišu gde je nestao vođa opozicije. Kako nije tajna da on ne uživa naročito poverenje i popularnost u narodu, bilo je i onih koji su zaključili da im je njegovo sklanjanje način da se ne iritiraju glasači.


OBMANA BIRAČA


Prema rečima političkog analitičara Darka Obradovića, ukoliko se ispostavi da opozicija namerno krije svog lidera, onda je to obmana glasača.
- Cela ta grupacija sad pokazuje da ima vrlo jasne političke ciljeve i da se ne radi ni o kakvom građanskom pokretu intelektualaca. Odsustvo Đilasa je signal da je percipiran kao neko ko polarizuje njihove glasače i predstavlja demotivišući faktor, možemo sad očekivati da će doći do novih podela jer kad god se tako ujedinjuju oni se podele na nove frakcije - ističe Obradović.


Radun: Kao kad Putin krije Staljina


Jedan od onih koji je primetio izostanak lidera SSP je i politički analitičar Branko Radun.
- Kakva ekipa, a gde je tu Đilas? - napisao je Radun, a potom dodao:
- On je ipak glavni u toj koaliciji i neprirodno je da ga nema na slici gde se okupljaju ili gde ih je on okupio. Kao kad Rusi poput Putina pričaju o Drugom svetskom ratu, pa upadljivo ignorišu Staljina kog gotovo i ne pominju. Smešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (18)

Loading
Kin

10.03.2024 21:42

Pa Đilas je hodajuća antireklama. Sa njegovim čoporom kretena koju predvode Marinika i slični samo se dodatno gade ljudima.

Odgovori 13 4
Nataša

10.03.2024 22:15

opozicija jedino zeli vlast i to je jedini cilj koji imaju i koji ce imati

Nataša

10.03.2024 22:18

opozicija samo zeli da dodje do fozelje i to im je jedini cilj koji imaju i koji ce imati

Kristina

10.03.2024 23:17

Đilas je bruka i sramota za ovo zemlju.

Odgovori 12 4