"DA BISTE DOBILI NA IZBORIMA, MORATE DA IMATE POVERENJE NARODA"! Vučić poslao jaku poruku opoziciju!

Autor:

Vesti

09.03.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam da nije tema to što su oni izgubili beogradske izbore, već je suština u tome kako da se slomi Srbija, kako da se slomi jedna nezavisna zemlja, istakao je Vučić.

"DA BISTE DOBILI NA IZBORIMA, MORATE DA IMATE POVERENJE NARODA"! Vučić poslao jaku poruku opoziciju!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, oglasio se na svom instagram nalogu ističući da će čestitati svakom ko pobedi, ali da opozicija mora da bude svesna da da bi dobili na izborima, da mora da imate poverenje naroda.

 

 

- Znam da nije tema to što su oni izgubili beogradske izbore, već je suština u tome kako da se slomi Srbija, kako da se slomi jedna nezavisna zemlja. Zato što niko neće da dozvoli kamičak u cipeli, daleko iza linije razdvajanja, kako oni doživljavaju Srbiju. A kamičak je da imate svoj mozak, da ste vojno neutralni i da razmišljate o napretku svoje zemlje - napisao je predsednik Vučić na svom instagram nalogu avucic.

Napominjemo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas velike stvari koje očekuju Srbiju pred EXPO 2027, između ostalog i tzv. leteće automobile.

Odgovarajući na pitanje medija tokom posete Vojno-tehničkom institutu u Žarkovu predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pomenuo i velike stvari koje očekuju Srbiju pred EKSPO 2027, između ostalog i tzv. leteće automobile.

- Za našu zemlju je velika stvar što će da predsedava Globalnim partnerstvom za veštačku ineligeciju. To govori koliko je Srbija uspela da uradi. I ovo sve što vidite... Ne znam da li smo ikada imai takav napredak. Sve to možemo zahvljajući inteligenciji naših ljudi. Mnogo toga ćemo da dobijemo i naučimo... Nema sumnje da ćemo za EXPO 2027 da dočekamo vozila bez vozača i nadam se, ne bih da budem prvi, ali ako me uvere da je to sigurno, biće to premijera za jugoisotčnu Evropu tzv. letećih automobila - najavio je predsednik.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Iva

09.03.2024 16:53

Opozicija može samo da sanja o pobedi!

Anja

09.03.2024 16:55

Opozicija treba da shvati da se silom ne može doći na vlast, a podršku naroda nema.

Ivana

09.03.2024 16:56

Poslušajte predsednika Vučića, pametno vam govori.

Vukasin

09.03.2024 16:56

Poverenje građana je ključno za uspeh na izborima, a građani Srbije su kazali da su uz Vučića