BIVŠI PREDSEDNIK VLADE UŽIVA U KAFICI DOK GA VREBA "OKO SOKOLOVO" : Prekrio tablice kartonom kako ne bi platio kaznu!

Autor:

Vesti

04.03.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicionar Zoran Živković je parkirao na nedozvoljeno mesto.

BIVŠI PREDSEDNIK VLADE UŽIVA U KAFICI DOK GA VREBA "OKO SOKOLOVO" : Prekrio tablice kartonom kako ne bi platio kaznu!

Foto: Republika

Lider vanparlamentarne opozicione Nove stranke, Zoran Živković danas je uslikan kako sedi u bašti u jednom od prestoničkih kafića i uživa u današnjem sunčanom danu.

 

Dok on sedi u kafiću pored njega je više puta prošlo "Oko sokolovo" tj snimanje parkinga, a neverovatna stvar je ta što je opozicionar Zoran Živnović parkirao na nedozvoljeno mesto i stavio na tablicu karton kako ne bi bio kažnjen.

Republika

Foto: Republika

Snimanje parkinga pored auta Zorana Živkovića

 

Da podsetimo, nekadašnji predsednik Vlade Srbije Zoran Živković je pre dve godine na početku sukoba Rusije i Ukrajine izjavio da Srbija treba hitno da uvede sankcije Rusiji zbog agresije na Ukrajinu.

Mi sankcije Rusiji moramo da uvedemo, ne zbog gasa, ne zbog ne znam čega, već zato što je agresija na jednu državu i to mora da se osudi odmah. I to je jasno kao što je jedan i jedan dva. Nije pitanje gas, kakav gas? Otkad je pitanje gasa najvažnije političko pitanje? - zapitao se Živković u emisiji na N1 i dodao:

Putinovi gasovi su postali najvažnija stvar za Srbiju. Pitam građane Srbije šta kod svojih kuća imaju rusko? Ako imaju sabrana dela nekog ruskog pisca to je odlično, ali da li imaju nešto drugo rusko? Ne nemaju, gde šalju svoju decu da se školuju u Zapadnu Evropu, da se provode Zapadna Evropa. Mi smo potpuno okrenuti na drugu stranu, ponavljam i Vuk Karadžić i Dositej su učili na zapadu, logično je da budemo deo EU - naglasio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sss

04.03.2024 13:28

seljacino jedna, vrati se u nis da cuvas jednu ovcu jer za dve nisi sposoban,prostacino neotesana

Deda

04.03.2024 15:58

Dzukela!!!