ALEKSANDAR VUČIĆ ODLUČAN! Bićemo uz svoj narod na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Vesti

02.02.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić poručuje: Kosovo i Metohija je deo naše zemlje

ALEKSANDAR VUČIĆ ODLUČAN! Bićemo uz svoj narod na Kosovu i Metohiji!

Foto: ST/Nemanja Pančić


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, istakao je da Kosovo i Metohija uvek će biti deo Srbije i da će se boriti za opstanak srpskog naroda na tom prostoru. Upozorio je da očekuje nastavak pritisaka i ometanja od strane Kurtijevog režima, ali je istakao odlučnost da se srpskom stanovništvu omogući normalan život. Vučić je naglasio da će Srbija uložiti sve napore kako bi obezbedila opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

 

 


**Napori za očuvanje srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji**

Predsednik Vučić je istakao da je očuvanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji jedan od ključnih prioriteta za Srbiju. Njegova izjava naglašava odlučnost da se srpskom stanovništvu omogući normalan život uprkos izazovima i pritiscima koje bi mogao da vrši Kurtijev režim. Ovo jasno pokazuje posvećenost Srbije očuvanju identiteta i opstanka srpskog naroda na ovom istorijski važnom prostoru.

**Očekivanja od Kurtijevog režima**

Vučić je izrazio očekivanje da će Kurtijev režim nastaviti sa ometanjima i smicalicama, te da će pokušavati da vodi akciju protiv normalnog života Srba na Kosovu i Metohiji. Ova izjava ukazuje na realne izazove sa kojima se srpsko stanovništvo suočava na Kosovu i Metohiji, te naglašava potrebu za pažljivim praćenjem i rešavanjem problema sa kojima se suočavaju.

**Srbija se bori za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji**

Aleksandar Vučić je istakao da će Srbija uložiti sve napore kako bi obezbedila opstanak Srba na Kosovu i Metohiji. Ova izjava jasno pokazuje posvećenost Srbije očuvanju srpskog naroda na ovom istorijski važnom prostoru, te ukazuje na važnost kontinuiranih napora države u rešavanju problema sa kojima se suočava srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji.


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, jasno je poručio da će Kosovo i Metohija uvek biti deo Srbije, te da će se Srbija boriti za opstanak srpskog naroda na tom prostoru. Njegove izjave ukazuju na odlučnost da se omogući normalan život srpskom stanovništvu, uprkos izazovima koje bi mogao da vrši Kurtijev režim. Očuvanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji ostaje jedan od ključnih prioriteta za Srbiju, a predsednik Vučić naglašava posvećenost države u rešavanju problema sa kojima se suočava srpsko stanovništvo na tom prostoru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (35)

Loading
Miki

02.02.2024 17:38

Srbija je uvek bila uz svoj narod i ostace tako.

Bubi

02.02.2024 17:39

Vučić će nastaviti da se bori da sačuva mir i bezbednost Srba na KiM!

Jeca

02.02.2024 17:43

Kao i do sada Aleksandar Vučić čini sve za svoj narod na Kosovu i Metohiji da se osećaju sigurno i zaštićeno.

Mara

02.02.2024 17:45

Uvek je bio i biće Predsednik Srbije uz svoj narod .