"JA SAM PREDSEDNIK I MOJ POSAO JE DA BRANIM SRBIJU I ŠTITIM NAŠ NAROD NA KOSOVU"! Predsednik Vučić objavio moćnu poruku (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.01.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se još jednom putem društvenih mreža obratio Srbima.

"JA SAM PREDSEDNIK I MOJ POSAO JE DA BRANIM SRBIJU I ŠTITIM NAŠ NAROD NA KOSOVU"! Predsednik Vučić objavio moćnu poruku (VIDEO)

Foto: Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima Srbije na Instagram nalogu 'avucic' da će štititi naš narod na Kosovu i Metohiji.

 

 

- Ja sam predsednik ove zemlje, moj posao je da branim Srbiju i da je štitim, da štitim i naš narod na Kosovu i Metohiji, i to ću nastaviti da radim - napisao je predsednik Vučić.

Inače, Danijel Server, najveći lobista Albanaca, rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikada neće priznati tzv. Kosovo, što je on više puta i sam rekao.

U izjavi za N1 televiziju, Danijel Server je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće odustati od odbrane južne srpske pokrajine.

- Ako bi predsednik Vučić sutra rekao ja ću sutra da normalizujem odnose sa Kosovom zato što je to dobro za Srbiju i Srbe na Kosovu, ja ću sada da se izvinim za ono što je uradio Miloševićev režim na Kosovu za vreme rata. Uspostaviću dobrosusedske odnose sa Kosovom zato što se to od nas traži da bismo ušli u EU... On to može, ali on to neće uraditi - rekao je Server.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas radove na obnovi kreativno-inovativnog multifunkcionalnog centra "Ložionica". Kompleks "Ložionice" se nalazi kod nekadašnje okretnice parne lokomotive ispod Mostarske petlje u Beogradu.

Obilasku je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić. Tu je bio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, te ministar za informisanje i telekomunikacije Mihailo Jovanović.

"Ovo će biti jedno od najboljih mesta u gradu, najtraženijih u svakom smislu", rekao je Aleksandar Vučić.

"Ulepšaćemo i samu Gazelu. Više ne mogu da se pravdam onima koji ne vole svoju zastavu i zato ćemo okačiti ovde još tri zastave, otvorićemo vodotoranj za posetioce. Ovo privlači mnogo turista. Najviše mladih će ovde da bude i da radi iz celog sveta i regiona", rekao je Vučić.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Kristina

24.01.2024 17:47

Srbija ostaje na čvrsto na nogama, niko je neće poremetiti.

Jana

24.01.2024 17:50

Vučić nikada neće napustiti svoj narod na KiM.

Hana

24.01.2024 17:51

Tako je, ziveo Aleksandar Vucic! Zivela Srbija!

dada

24.01.2024 17:53

Vučić danas čini sve da Srbi na KIM budu bezbedni i da žive mirno. To nije lako ali je se preduzimaju mere sve u skaldu sa medjunarodnim pravom