RAZOTKRIVENA ĐILASOVA AFERA! Fantomski birači ipak ne postoje na adresi koju je optužio!

Autor:

Vesti

23.01.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

**Raskrinkavanje afere "fantomski birači": Ljudi sa adrese Milice Janković 3 nisu fantomi**

RAZOTKRIVENA ĐILASOVA AFERA! Fantomski birači ipak ne postoje na adresi koju je optužio!

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži


Nastavlja se raskrinkavanje afere "fantomski birači" koju je započeo lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. Reporter Informera Aleksandar Baošić bio je na licu mesta i razotkrio brutalne laži tajkuna Dragana Đilasa koji je danima unazad govorio kako na pojedinim adresama žive nepostojeći ljudi. Tamo su zatekli ljude koji nisu "fantomi", već tu žive.

**Stanovnici Milice Janković 3 demantuju Đilasove tvrdnje**

Na adresi Milice Janković 3, umesto nepostojećih ljudi, žive stvarni stanovnici. Dejan Roglić iz Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" otkriva da se u blizini njihovog pogona nalaze stambene zgrade u kojima većinom žive zaposleni u Vodovodu, kao i ostali građani. Stanovnici ove adrese ističu da su tu već decenijama, demantujući Đilasove tvrdnje.

**Svedočenja stanovnika**

Starosedelac Dragoljub ističe da živi na ovoj adresi od 1953. godine, dok Radosavljević Radoje navodi da je ceo kraj bio pod brojem 3, te da su svi stanovnici povezani istom adresom. Zlata Belić iz ulice Milice Janković 3G jasno poručuje da nije "fantom" i odbacuje Đilasove laži.

**Reakcija stanovnika na Đilasove tvrdnje**

Stanovnici jasno poručuju da su Đilasove tvrdnje lažne i da poseduju račune na svoje ime sa adresom Milice Janković 3. Ljutito odbacuju Đilasove optužbe, a jedan od njih čak kaže: "Dragan Đilas laže ki pas!"


Ovaj slučaj dodatno baca senku sumnje na motive i istinitost optužbi Dragana Đilasa. Stanovnici ove adrese jasno demantuju njegove tvrdnje i ističu da su žrtve neosnovanih napada. Istina, kako kažu, uvek izađe na videlo, a ova situacija pokazuje koliko je važno proveriti činjenice pre nego što se iznesu optužbe.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (51)

Loading
Jovan

23.01.2024 20:20

Đilasu više niko i ne veruje!

Jovan

23.01.2024 20:21

Narod je navikao da sve što Đilas kaže bude laž, njemu je reč istina strana!

Marko

23.01.2024 20:21

Djilasove tvrdnje o nepostojećim biračima su demantovane ovog puta, što me raduje, jer je još jednom otkrivena njegova nesaglediva lažljivost.

Pavle

23.01.2024 20:21

Djilas svakodnevno iznosi brojne lazi i neosnovane optuzbe.