U IZBORNIM ŠTABOVIMA OPOZICIJE "DA UMREŠ OD DOSADE"! Prošla ih ekstaza pa se tove pohovanim brancinom - jedva čekaju da idu kući! (VIDEO)

Autor: S.B.

Vesti

17.12.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera u izbornim štabovima je živahna, sa političkim liderima i pristalicama koji prate dešavanja uz bogatu trpezu i različite specijalitete.

U IZBORNIM ŠTABOVIMA OPOZICIJE "DA UMREŠ OD DOSADE"! Prošla ih ekstaza pa se tove pohovanim brancinom - jedva čekaju da idu kući! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Danas su se u Srbiji održali parlamentarni izbori, lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući Beograd, kao i izbori za Skupštinu Vojvodine.

Ovi izbori predstavljaju 14. parlamentarne izbore od uvođenja višestranačja, a devete vanredne izbore.

Atmosfera u izbornim štabovima je živahna, sa političkim liderima i pristalicama koji prate dešavanja uz bogatu trpezu i različite specijalitete.

Jedan od izbornih štabova koji privlači pažnju je štab lidera Dveri, Boška Obradovića, i liderke pokreta Zavetnica, Milice Stamenkovski Đurđević. Atmosfera u štabu, smeštenom u prestižnom hotelu Moskva, opisana je kao opuštena, prenose reporteri Republike. Prvo obraćanje očekuje se oko 20:30, uz očekivan dolazak Boška Obradovića.

U drugim izbornim štabovima, poput onog Saše Radulovića iz "Dosta je bilo" i lidera Narodne stranke, zabeležene su različite atmosfere. Štab "Dosta je bilo" u Nušićevoj 27 trenutno privlači pažnju svojim izobiljem hrane, uključujući različite vrste sireva, spring rolnice sa povrćem, brancin u belom vinu, i pohovani oslić sa krompirom.

U štabu Narodne stranke, novinari su zabeležili veselu atmosferu s brojnim pristalicama, dok se lider Vuk Jeremić sprema za svoje obraćanje.

Atmosfera u izbornom štabu Narodne stranke je mirna, a predsednik stranke Vuk Jeremić još nije pristigao u stranačke prostorije. Takođe, još niko od funkcionera nije pristigao u štab.

U izborni štab političke partije "Nada za Srbiju" došao je Vladimir Štimac, ali je do skoro bio tamo sam.

Podsetimo,u Srbiji su danas održani izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd, a sve možete pratiti na našem blogu. Ovo su bili 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni. Na 8.273 biračka mesta svoje pravo moglo je da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta su zatvorena u 20 časova.

Za parlamentarne izbore građani su se opredeljivali za jednu od 18 izbornih lista na kojima je predloženo 2.817 kandidata za 250 mesta u parlamentu. Za Skupštinu Vojvodine se takmičilo 13 izbornih lista za 120 poslaničkih mesta, a za Skupštinu Grada Beograda 14 izbornih lista za 110 odborničkih mesta. Izborna tišina završena je zatvaranjem biračkih mesta u 20.00 časova. Svaki građanin glasao je na biračkom mestu na kojem je upisan u birački spisak, a moglo je da se glasa samo uz važeću ličnu kartu ili pasoš. Ukoliko se neko zatekao na biračkom mestu prilikom zatvaranja biračkog mesta ili neposredno ispred, omogućeno mu je da glasa. Sve najnovije vesti o izborima 2023. godine u Srbiji pratite u našem blogu uživo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading