PREDIZBORNI VIKEND SA PROF. DR VLADIMIROM GOATIJEM

Autor:

Vesti

09.12.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti PUPS-a predvođeni prof. dr Vladimirom Goatiem i Mirom Jovanović, predsednicom Ženske mreže PUPS-a, razgovarali su s građanima u beogradskim opštinama.

PREDIZBORNI VIKEND SA PROF. DR VLADIMIROM GOATIJEM

Foto: Risto Kostov

Beograđani u srdačnom susretu sa prof. dr Vladimirom Goatijem, predsednikom gradskog odbora PUPS-a saglasni su: podrška za PUPS i listu broj 1 „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane je bezrezervna podrška sigurnim i redovnim penzijama. „Vrednosni stav PUPS- a da penzije prate plate nema valjanu alternatvu“, izričit je prof. dr Goati.  

U razgovoru s građanima istaknuto je da se Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije na čelu s predsednikom Milanom Krkobabićem, zalaže za pravednu preraspodelu narodnih para. A to znači zalaganje za osnovni vrednosni stav PUPS-a: 3P - penzije prate plate, za 13-tu penziju za penzionere s najmanjim primanjima i socijalnu garantovanu penziju ne manju od 100 evra za sve starije od 65 godina koji ne ispunjavaju uslove za penziju.

Aktivisti PUPS-a predvođeni prof. dr Vladimirom Goatiem i Mirom Jovanović, predsednicom Ženske mreže PUPS-a, razgovarali su s građanima u beogradskim opštinama: Rakovici, Zvezdari (Mirijevu), Surčinu, Zemunu (Galenici), Čukarici, Novom Beogradu, Sopotu, Barajevu, Vračaru, Voždovcu, Obrenovcu, Grockoj, Savskom vencu i Starom  gradu.

Sa građanima Beograda danas su razgovarali i: potpredsednik PUPS-a Risto Kostov i član Izvršnog odbora Snežana Petrović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading