"UVEK JE SA NAMA I UZ SRBIJU, I NE SAMO KADA JE LAKO I LEPO"! Predsednik ugostio gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je sinoć gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića na večeri koja je priređena za zvanice Sajma vina.

"UVEK JE SA NAMA I UZ SRBIJU, I NE SAMO KADA JE LAKO I LEPO"! Predsednik ugostio gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Vučić sa Jankovićem

- Posebno srećan što mogu da ugostim gradonačelnika Ljubljane i velikog prijatelja Zorana Jankovića, na večeri koju priređujemo za zvanice Sajma vina. Zoran je uvek sa nama i uvek uz Srbiju, i ne samo kada je lako i lepo - napisao je Vučić na Instagram nalogu avbuducnostsrbije.

 

 

Vučić je juče učestvovao na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana.

Ceremoniji otvaranja prisustvovali su i predsednik Vlade Republike Severne Makedonije Dimitar Kovačevski, predsednik Crne Gore Jakov Milatović i predsednik italijanske regije Veneto Luka Zaja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Severne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Jučerašnji dan bio je posvećen profesionalnim kupcima i zvanicama, a od danas do nedelje, kada se zatvara, sajam, će biti otvoren i za građane.

Sajam će ove godine okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija i gastronomskih kompanija iz više od 28 zemalja, što je duplo više izlagača nego lane.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading