SMAJLOVIĆ: Opozicioni analitičari izjednačavaju Kurtija i Vučića, a onda samo pričaju o srpskom predsedniku

Autor:

Vesti

15.08.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Ljiljana Smajlović gostujući na televiziji Pink primetila je da je samozvani premijer takozvanog Kosova Aljbin Kurti i srpska opozicija u Beogradu imaju gotovo identičnu strategiju, zbog čega deluje kao da iza svega stoji "ista ruka".

SMAJLOVIĆ: Opozicioni analitičari izjednačavaju Kurtija i Vučića, a onda samo pričaju o srpskom predsedniku

Foto: printscreen

- Primetila sam da je vrlo standardan postao, ono što Amerikanci zovu, "talking point", ona dugmad koju moramo da pritisnemo kada izlažemo svoje teze, i to je vrlo slično nečemu što se u Beogradu dešava. Jeste li primetili koliko analitičara i političara, opozicionih, insistira stalno na toj tezi - kriv je Kurti ali je kriv i Vučić a onda se koncentrišu na to za šta je kriv Vučić. Neguje se taj ton, ton je da su obojica krivi! Naravno, na CNN-u je malo više Vučić kriv, mada je i kod nas često više Vučić kriv i to stvarno kao da je jedna ruka osmislila tu strategiju! I uvek im je nekako Vučić gori! - navela je Smajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Nana

15.08.2023 20:09

Ta medijska hajka na Vučića prvo dolazi sa zapada, a onda se ista rasolamsava u Srbiji, kako bi se na sve načine izvršila destabilizaciji vlade i Vučićeve politike jake i moćne Srbije.

Tanja

15.08.2023 20:10

Pa svi znamo da je opozicija u Srbiji Kurtijeva produzena ruka

Marko

15.08.2023 20:12

Opozicija sve više ulaže u takozvane analitičare koji rade za njih!

Tanja

15.08.2023 20:12

Pa sta je cudno Kurti je zapadno cedo a nasa opozicija placeni izdajnici zapada