ALEKSIĆ RAZGOVARA TELEFONOM DOK BRNABIĆ ODGOVARA NA PITANJA O SMENI GAŠIĆA: Toliko o tome koliko mu je stalo, koliko poštuje ovaj dom i koliko poštuje vas

Autor:

Vesti

15.06.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić danas je u skupštini sa narodnim poslanicima i učestvuje u raspravi o smeni ministra policije Bratislava Gašića, koju je tražila opozicija.

ALEKSIĆ RAZGOVARA TELEFONOM DOK BRNABIĆ ODGOVARA NA PITANJA O SMENI GAŠIĆA: Toliko o tome koliko mu je stalo, koliko poštuje ovaj dom i koliko poštuje vas

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Strahinja Aćimović

Premijerka se obraćala Miroslavu Aleksiću, potpredsedniku Narodne stranke, koji je imao uvodno izlaganje i postavio joj niz pitanja.

Tokom njenog govora,  Ana Brnabić se ponovo direktno obratila Miroslavu Aleksiću, ali se onda desilo nešto neobično za ovako važne rasprave.

- Dragi građani Srbije, čisto da znate, pošto to ne možete videti u direktnom prenosu, Miroslav Aleksić trenutno, dok odgovaram na pitanja koja mi je postavio, razgovara mobilnim telefonom. U skupštini. Toliko o tome koliko mu je stalo, koliko poštuje ovaj dom i koliko poštuje vas - rekla je predsednica Vlade Srbije.

Ona je upitala i da li će i kada opozicija osuditi nasilne napade na ljude koji nisu njihovi politički istomišljenici.

- Fizički je napadnut Svetozar Vujačić, narodni poslanik, Dejan Vuk Stanković, analitičar i državni sekretar Lav Grigorije Pajkić. Ispred kuće u kojoj živim su stajali automobili i ljudi iz njih su uzvikivali najstrašnije pretnje i uvrede. Da ne pričam o predsedniku Vučiću, njegovoj porodici i njegoovj deci. Njima se svakodnevno preti. A ko je stvorio takvu atmosferu? Ko je odgovoran za atmosferu u kojoj se sve ovo dogodilo? Nama se ne preti na uvijen način, već najdirektnije moguće. Ko kreira takvu atmosferu u društvu, gde je potpuno prihvatljivo nasrnuti na Lava Pajkića? - pitala je Brnabić.

Podsetimo, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić danas je u skupštini sa narodnim poslanicima i učestvuje u raspravi o smeni ministra policije Bratislava Gašića, koju je tražila opozicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (48)

Loading
Ogi

15.06.2023 15:24

Pa naravno, sto bi ga dali.... Zahtevi nemaju veze sa mozgom. Aleksic elementarnu kulturu nema

pera

15.06.2023 18:07

@Ogi - Aleksic ponovo pokazuje da ga zanima samo ono sto je u interesu njega samog!

Danka

15.06.2023 15:29

Алексић је за циркус рођен, не за скупштину! Ко њега више и узима за озбиљно!

Mia

15.06.2023 15:37

Stalo je Aleksiću ali samo do vlasti i svog džepa a ne do Srbije.