OPOZICIJA U BEOGRADU BAŠ OBRADOVALA UREDNIKA PRIŠTINSKOG PORTALA I PASIONIRANOG LJUBITELJA OVK! "Uzdrmali smo Vučića, došao mu je kraj"!

Autor:

Vesti

28.05.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajrulahu je inače poznat po tome što slavi Adema Jašarija osnivača i vođu albanske terorističke organizacije OVK, te tako u mediju koji vodi propagira podizanje spomenika ovom zločincu.

OPOZICIJA U BEOGRADU BAŠ OBRADOVALA UREDNIKA PRIŠTINSKOG PORTALA I PASIONIRANOG LJUBITELJA OVK! "Uzdrmali smo Vučića, došao mu je kraj"!

Foto: Printskrin/Tviter

Muhamet Hajrulahu, urednik portala Telegrafi iz Prištine podržao je političke proteste opozicije i na društvenoj mreži Tviter objavio fotografiju sa protesta.

- Uzdrmali smo Vučića, došao mu je kraj! - napisao je on.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter

Muhamet Hajrulahu, Tviter

 

Hajrulahu je inače poznat po tome što slavi Adema Jašarija osnivača i vođu albanske terorističke organizacije OVK, te tako u mediju koji vodi propagira podizanje spomenika ovom zločincu.

Podsetimo, politički protest održan je juče u Beogradu sa početkom u 18 časova. Okupljeni su šetali od Skupštine Srbije do RTS gde je protest završen.

Skup su prijavili opozicioni političari Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Biljana Đorđević.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Dejan

28.05.2023 09:54

Mašta radi svašta. Mogu samo da sanjaju da su nesto uradili. Srbija je jaca nego ikada ranije.

Lepi

28.05.2023 10:00

Samo se nadajte srpski neprijatelji, neće više biti 5. Oktobra u Srbiji

Tijana

28.05.2023 10:04

Niko nikoga nije uzdrmao. Vučić stabilno stoji na svojim nogama.

Gaga

28.05.2023 10:08

Opozicija šuruje sa Albancima.