I MARINIKA PRIZNALA: MONTIRALI SMO SLIKE SA PROTESTA! Opozicija više nema kud, lančana priznanja nakon što su im svi pokušaji fotošopiranja PROPALI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.05.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera "fotošopiranje slika" dobija svoj epilog - opozicija priznaje da je obmanjivala javnost.

I MARINIKA PRIZNALA: MONTIRALI SMO SLIKE SA PROTESTA! Opozicija više nema kud, lančana priznanja nakon što su im svi pokušaji fotošopiranja PROPALI! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Nakon jučerašnjeg protesta opozicije, blokiranja saobraćaja na Gazeli i višesatnog maltretiranja građana u Beogradu, polako padaju sve maske opozicije.

Prvo su pokušali da građanima "poture" fotošopirane fotografije, ali im taj pokušaj nije uspeo. Vrlo brzo su "provaljeni", jer se na slikama jasno vidi da su ljudi nalepljeni, ali i da su automobili potpuno identično postavljeni kao na slici koja je nastala 3 dana ranije. Dokaz više je što se u "Metadata" podacima nalazi i infomracija da je za kreiranje fotografije korišćen Adobe Photoshop program. 

Sada je i Marinika Tepić, nakon što je Dragan Đilas priznao, morala da prihvati poraz i da javno obelodani da je fotografija od navodno desetina hiljada ljudi, kako tajkunski mediji javljaju, potpuna laž.

- I ja sam objavila na jednoj od mreža sa koje je bilo kasno da je uklonim. Mi smo je posle uklonili, predsednik moje stranke se izvinio - rekla je Marinika Tepić.

Marinika ipak još laže!

Mada je rekla da je spornu sliku sklonila, to ipak nije istina. Na njenom Tviter nalogu još uvek možete da pronađete lažnu sliku za koju sad već i ptice na grani znaju da je podmetnuta i montirana.

Foto: Twitter/Printscreen

Marinika Tepić Tviter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (108)

Loading
Dijana

13.05.2023 14:17

Oni samo znaju da montiraju i lažu.

Cvetkovic

13.05.2023 14:17

Ruse se kao jula od karata!

esaa

13.05.2023 14:27

@Cvetkovic - Opozicija nikako da prihvati realnost. Niko ih neće i samo će beležiti poraz za porazom

Cici

13.05.2023 14:18

Kakva slika, takva politika LAZNA!