IZDAJNIK HOĆE DA ZAUSTAVI VUČIĆA U "IZDAJNIČKOM MARŠU"? Licemerje Jeremića ponovo na snazi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.04.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zaustavljanje "izdajničkog marša" poziva čovek koji nema šta nije izdao u Srbiji.

IZDAJNIK HOĆE DA ZAUSTAVI VUČIĆA U "IZDAJNIČKOM MARŠU"? Licemerje Jeremića ponovo na snazi! (VIDEO)

Foto: St/V. Lukić, Printscreen

Lažni patriota i lider Narodne stranke Vuk Jeremić nastavlja da se predstavlja u javnosti kao rodoljub dok organizuje skupljanje potpisa za referendum po pitanju Kosova i Metohije, a u vezi sa francusko nemačkim planom.

- "Francusko-nemački" planje plan za nezavisnost Kosova i Metohije po kojem bi se Srbija saglasila sa tim. Jedino narod na referendumu može da zaveže ruke Vučiću i zaustavi ga u izdajničkom maršu - izjavio je Jeremić.

I dok se predsednk Srbije Aleksandar Vučić svom snagom trudi da ispravi greške bivše vlasti, Jeremić besramno pokušava da lidera Srbije optuži za izdaju, a sebe predstavi kao velikog patriotu, kao da narod Srbije može da zaboravi šta je uradio kada je imao vlast u svojim rukama.

- pustio Kurtija

- ćutao na pogrom i nezavisnost

-ukopao nas pitanjem MSP

- izmestio pregovore iz UN

-postavio granicu između Srbije i KiM

Na sreću, građani Srbije pamte sve pogrešne poteze Jeremića, koji su dodatno otežali našu poziciju po pitanju južne pokrajine.

I SANDRA PRIZNALA

Da je Jeremić, dok je bio na vlasti, doveo našu zemlju na ivicu propasti, potvrdila je i funkcionerka njegove stranke Sanda Rašković Ivić kada je govorila na tajkunskoj televiziji o tome kolika je šteta naneta Srbiji izmeštanjem pregovora iz UN u EU.

- Dijalog je prebačen na Evropu, da li je to bilo pametno u onom trenutku je to izgledalo celishodno da danas vidimo da to nije. Ali ako jedni drugima počnemo da tražimo greške i umesto da se okupimo oko nečeg, iz ove perspektive prebacivanje na Evropu nije bilo dobro, iz one perspektive 2011. to je možda bio neki put Srbije, popuštanje Albancima, u tom trenutku se to činilo - rekla je Sandra Rašković Ivić gostujući u emisiji "Probudi se" na Nova S.

Rašković Ivić je tako potvrdila da je veliku štetu njen šef, Vuk Jeremić, naneo Srbiji.

Podsetimo, lider Narodne stranke je naneo toliku štetu Srbiji i Kosovu i Metohiji da su mu se čak i Albanci zahvaljivali.

Albanci su ga slavili kao heroja, što dokazuje naslovna strana lista “Ekspres” iz 2010. godine, na kojoj su uz fotografiju Vuka Jeremića, na srpskom jeziku, napisali: “Hvala, Vuče”. To je prvi put da je neki albanski medij na naslovnoj strani imao natpis na srpskom jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (133)

Loading
Ana

09.04.2023 16:21

Bezi bre izdajnice Jeremicu, koga ti mozes da razotkrijes?

milan

09.04.2023 16:22

Onda po ovome bi trebalo da završi u zatvor

Tanja

09.04.2023 16:22

Jeremić je izdajica svog naroda i prodana duša koji gleda svoj interes

Tina

09.04.2023 16:22

Licemer i jadnik!