JEREMIĆ ODBIO DA SVEDOČI O MILIONSKOJ AFERI! Šef Narodne stranke u grdnom problemu: ANGAŽOVAO NAJSKUPLJU ADVOKATSKU KANCELARIJU!

Autor:

Vesti

08.03.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić odbio je da svedoči i preda informacije o prljavom biznisu koji je radio sa Kinezima i Hanterom Bajdenom američkim istražnim organima

JEREMIĆ ODBIO DA SVEDOČI O MILIONSKOJ AFERI! Šef Narodne stranke u grdnom problemu: ANGAŽOVAO NAJSKUPLJU ADVOKATSKU KANCELARIJU!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Lider narodne stranke, prema našim saznanjima, angažovao je jednu od najskupljijih advokatskih kancelarija u SAD, koja je uputila pismo na tri strane Džejmsu Komeru, koji je na čelu istražnog komiteta Kongeresa i istražuje veliku korupcionašku aferu.

Kako pišu američki mediji, Jeremić je ovo odbio jer zna da je kriv, a i da bi zaštitio ostale učesnike u aferi koja je teška milione dolara.

Kako je Republika već pisala, velika afera koja drma kako srpsku tako i američku političku scenu obelodanjena nakon što je otkriveno da je Jeremić jedan od ključnih aktera koji je učestvovao u pozivanju Hantera Bajdena sa kineskim moćnikom.

Za uzvrat je, kako su pisali vodeći svetski mediji, tražio da ga Hanter Bajden podrži u trci za generalnog sekretara Ujeninjenih nacija.

Inače, američki mediji pišu da Komer istražuje porodicu Bajden zbog devet potencijalnih kršenja zakona, uključujući utaju poreza, pranje novca i prevaru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading