ŠTA VUČIĆ MOŽE DA IZDA KAD JE JEREMIĆ VEĆ SVE DAO: Poslanike Narodne stranke slabo služi sećanje

Autor:

Vesti

28.02.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Narodne stranke pokušavaju da sve svale na lidera Srbije.

ŠTA VUČIĆ MOŽE DA IZDA KAD JE JEREMIĆ VEĆ SVE DAO: Poslanike Narodne stranke slabo služi sećanje

Foto: ATAImages

Dok poslanici Vuka Jeremića pokušavaju da šire svoju lažnu propagandu na društvenim mrežama, nazivajući predsednika Srbije izdajnikom, zabopravljajući koliki je udeo lider Narodne stranke, tadašnji ministar spoljnjih poslova imao u samoproglašenju nezavisnosti Kosova.

Na sreću, narod ne zaboravlja, naročito činjenicu da su se Jeremiću Albanci zahvaljivali u svojim medijima, i to će biti jedini put kada su na naslovnici objavili nešto na srpskom, a to je fotografija bivšeg ministra spoljnjih poslova uz reči - Hvala Vuče.

Puštanje na slobodu Aljbina Kurtija i još 1.800 terorista, ćutanje na pogrom i samoproglašenu nezavisnost lažne države Kosovo, pisanje Međunarodnom sudu pravde, kao i izmeštanje pregovora iz Ujedinjenih nacija, samo su neki od postupaka Vuka Jeremića kome bi pre mogla da se pripiše titula izdajnika.

Umesto toga, poslanici Narodne stranke sve pokušavaju da svale na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

Nedavno je, tokom sednice Skupštine Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić podsetio na zlodela Vuka Jeremića prema državi:

- Ja ne znam kako okarakterisati čoveka koji podnese tužbu Međunarodnom sudu pravde, veću u kome sedi 14 sudija od kojih je 10 iz zemalja koje su priznale samoproglašenu nezavisnost, osim kao glupost. To je najveća državna glupsot koja se dogodila, a za tu glupost gospodin Jeremić je dobio naslovnu stranu u albanskim medijima, na srpskom, verovatno jedini put kad su pisali na srpskom, na kojoj je pisalo - Hvala Vuče. Niko više nije uradio da se potvrdi taj njihov samoproglašeni čin, od tadašnjeg ministra spoljnjih poslova Srbije i to je glupost - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (12)

Loading
Kosta

28.02.2023 18:29

Vuku Jeremiću kao pripadniku transnacionalne kriminalne organizacije je mesto iza rešetaka.

Lola

28.02.2023 18:48

Jeremiću kao i njegovi poslanicima treba resetovanje na fabričko podešavanje da bi se setili šta su sve radili dok su bili na vlasti.

Ivana

28.02.2023 19:22

Našao Jeremić da nekoga proziva, baš on koji je izdao sve što se izdati moglo i osramotio Srbiju gde god da se pojavio!

Ivana

28.02.2023 19:25

Jeremić toliko laže da više ni sam ne prepoznaje istinu. On dok je bio na poziciji je upropastio sve a sada kada Vučić ispravlja to, njegovi ljudi ga napadaju.