UHAPŠENI ZBOG MAJICE KOJU SU NOSILI! Predsednik Vučić otkrio kakvu torturu trpi srpski narod na KiM!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da su dvojica Srba uhapšena zbog majice koju su nosili, a na kojoj je pisalo

UHAPŠENI ZBOG MAJICE KOJU SU NOSILI! Predsednik Vučić otkrio kakvu torturu trpi srpski narod na KiM!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Predsednik Vučić je otkrio da su u subotu uhapšena dvojica Srba, a razlog je majica koju su nosili, a na kojoj je bila teritorija Kosova i Metohije u zastavama Srbije sa napisom "Nema predaje".

- Juče su uhapšeni Savo Božović i Stefan Orlović - navodi Vučić, a razlog je to što su nosili majicu u skladu sa ustavom Republika Srbije, na kojoj piše - Nema predaje.

Republika

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Predsednik pokazuje majicu zbog koje su Srbi uhapšeni

Uhapšen je Nikola Nedeljković, na Vidovdan, pod izgovorom raspirivanja mržnje, jer je pevao pesme koje nije dozvolio Kurti, a odobrila Kvinta, navodi predsednik.

- Srbin iz Subotice priveden je jer je pronađen a Srpska zastava. Desetine mladića jer su pronađene majica. Grafiti UČK na pravoslavnim hramovima, Dragica Gašić koju maltretiraju, ne može ni hleb da kupi, upad u Gračanicu ROSU snaga, više Srba uhapšeno jer su pevali Vidovdan... - navodi Vučić različite incidente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading