"Srbija ima samo jednu, svoju stolicu"! Vučić razbucao Hrvate u Briselu! Ćutali ko zaliveni!

Autor:

Vesti

23.06.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji Srbije i njenoj budućnosti, rekao je Aleksandar Vučić.

"Srbija ima samo jednu, svoju stolicu"! Vučić razbucao Hrvate u Briselu! Ćutali ko zaliveni!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski novinari sačekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ulasku u Evropski savet i pitali ga kako reaguje na izjave predsednika i premijera Hrvatske koji kažu da Srbija ne može da sedi na dve stolice.

Predsednik Srbije jasno je odgovorio hrvatskim novinarima:

- Srećom, ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji Srbije i njenoj budućnosti, vec građani Srbije koji su izabrali svoje rukovodstvo. Srbija ima jednu stolicu, a to je srpska stolica! - obrusio im je predsednik Aleksandar Vučić.

Usledilo je novo pitanje hrvatskih medija: “Očekujete li kritike zbog neuvođenja sankcija Rusiji?”.

Predsednik Vučić je rekao da očekuje, ali je poručio hrvatskim novinarima da ne brinu i da će te kritike dobiti svoj odgovor!

Ni tu se hrvatski mediji nisu zaustavili, već su predsedniku Srbije postavili i treće pitanje, komentarišući zahtev Olafa Šolca, koji je u Beogradu rekao da Srbija mora da prizna nezavisno Kosovo.

Predsednik naše zemlje im je jasno i nedvosmisleno rekao da se to neće desiti, ističući da je isti takav odgovor dobio i nemački kancelar prilikom svoje posete Beogradu!

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aleksandar

23.06.2022 08:28

Razbucani hrvati imaju veliki broj srpskih fabrika, trgovinske lance i ne plaćaju porez !