ZA KOGA RADE MIHAJLOVIĆEVA I POPOVIĆ?! Guraju se gde im nije mesto - NANELI OGROMNU ŠTETU SRBIJI! U NAJTEŽEM TRENUTKU!

Autor:

Vesti

09.05.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka energetike Zorana Mihajlović i njen kolega iz Nemanjine 11, ministar bez portfelja zadužen za inovacije Nenad Popović ozbiljno su naštetili interesima Srbije.

ZA KOGA RADE MIHAJLOVIĆEVA I POPOVIĆ?! Guraju se gde im nije mesto - NANELI OGROMNU ŠTETU SRBIJI! U NAJTEŽEM TRENUTKU!

Foto: Tanjug

Svojim istupanjem u javnosti, Mihajlovićeva i Popović doveli su poziciju Srbije u dramatično težak položaj i to u trenutku dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić grčevito bori da državni brod provuče između Scile i Haribde - između pritisaka Zapada da Beograd uvede sankcije Moskvi i jednako teških posledica ukoliko se za taj potez odluči.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

 

Ministarka Mihajlović, naime, u intervjuu za Danas otvoreno je označila Rusiju kao zemlju koja "ugrožava ideju o slobodnoj, ujedinjenoj i solidarnoj Evropi".

Sa druge strane, ministar Popović jednako otvoreno je stao na stranu Moskve, učestvujući u besmrtnom maršu koji se održava povodom Dana pobede u Drugom svetskom ratu.

Republika

Foto: Promo foto

 

Ono što je poseban zabrinjava u oba slučaja je to što ni Mihajlovićeva ni Popović ne vode resore koji su na bilo koji, makar i indirektan način povezani sa spoljnom politikom i geopolitičkim pitanjima.

Imajući sve navedeno na umu, logično je postaviti pitanje: Da li ovi ministri rade za Srbiju ili su "spavači" tuđih interesa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading