ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO ŽAKLINI: Evo ja sam pozvao Dragana Đilasa na duel...

Autor:

Vesti

20.02.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je poznato Vladimir Đukanović je pozvao Dragana Đilasa na televizijski duel.

ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO ŽAKLINI: Evo ja sam pozvao Dragana Đilasa na duel...

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Đilas se nakon nekoliko poziva nije uopšte oglašavao, ali je zato pokrenuta medijska mašinerija da ublaži i sakrije njegov kukavičluk. 

Perjanica Đilasovih medija Žaklina Tatalović tako je prećutala taj poziv Vladimira Đukanovića Draganu Đilasu da se pojavi u duelu, ali je predložila duel između predsednika Vučića i Marinike Tepić.

Dok je prvi duel sasvim logičan, jer i Vladimir Đukanović, a i Dragan Đilas su kandidati za narodne poslenike, totalno je neshvatljivo i nelogično da Marinika Tepić koja nije kandidat za predsednika Republike poziva na duel predsednika Republike. 

Naravno, logika je u prostoj činjenici da time pokušavaju da prebace težište sa poziva koji je uputio Vladimir Đukanović Draganu Đilasu i da spreče da se u televizijskom duelu otkriju mračne tajne i svi lopovluci Dragana Đilasa. 

Zbog toga je Vladimir Đukanović odgovrio Žaklini Talalović na Tviteru

 

 

- Evo uvažena Žaklina ja sam pozvao kolegu kandidata za narodnog poslanika, Dragana Đilasa, na TV duel. Može i kod vas na televiziji, tj.kod njega na domaćem terenu i slobodno možeš ti da vodiš - napisao je Đuka u tvitu. 

(Republika, Alo)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading