UDARNO SAOPŠTENJE IZ NEMANJINE 11: Neistina!

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije reagovala je na neistinite napise koji su se pojavili u tajkunskim medijima.

UDARNO SAOPŠTENJE IZ NEMANJINE 11: Neistina!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

- Vlada Srbije primorana je da reaguje na brutalne neistine koje iznose pojedine organizacije i pojedinci, a koje prenose mediji, uprkos činjenici da su te neistine lako proverljive. Neistina je da je za danas u 12 časova bila zakazana sednica Vlade i neistina je da je njeno - održavanje otkazano - navodi se u saopštenju iz Nemanjine 11 i dodaje:

- Redovne sednice Vlade Srbije, prema ustaljenom rasporedu, uobičajeno se održavaju četvrtkom i to je činjenica koja je poznata apsolutno svim medijima u zemlji. Naredna sednica Vlade zakazana je prošlog četvrtka, 6. januara za naredni četvrtak, 13. januar. Koliko su ove tvrdnje neistinite, jasno se vidi i kroz obaveze predsednice Vlade koje su zakazane na današnji dan. U 11 časova predsednica Vlade je imala sastanak sa ambasadorom Egipta, dok je za 12 časova bio zakazan razgovor sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom - kaže se u saopštenju.

Portal Nova, pod kontrolom opozicije, objavio je lažnu vest da je sednica Vlade otkazana zbog, kako se navodi u naslovu teksta tajkunskog medija "kukavičluka".

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading