POZELENELI OD BESA! Nisu se čestito ni okupili, a već se posvađali: ŽESTOK SUKOB MEĐU EKOLOZIMA!

Autor: Republika

Vesti

07.12.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleni blok (Zajedno za Srbiju, Ekološki ustanak, Ne davimo Beograd) nije se još čestito ni okupio, a već su ušli u sukob, što međusobni, što s jednim od organizatora demonstracija, pokretom Kreni-promeni, na čijem je čelu Savo Manojlović.

POZELENELI OD BESA! Nisu se čestito ni okupili, a već se posvađali: ŽESTOK SUKOB MEĐU EKOLOZIMA!

Foto: Tanjug

Savo Manojlović Dobrica Veselinović Nebojša Zelenović

Prvo je Manojlović u emisiji "Utisak nedelje" otkačio Zelenovića jer je ovaj izneo dva nova zahteva za demonstracije (uz postojeće da se izmene Zakoni o eksproprijaciji i referendumu dodao je da se zakonski zabrani projekat "Jadar" i da se smeni REM).

Manojlović je u emisiji u kojoj je gostovao sa Zelenovićem ovom rekao da je prekršio dogovor.

- Mi smo zahvalni svim političkim, socijalnim, verskim grupama, ateistima koji su prišli ovome, ali ako svi budu dodavali zahteve, mi ćemo postati džuboks želja. Imaćemo jednu listu od 100 zahteva, već smo imali proteste sa 75 zahteva, imali smo Proteste 1 od 5 miliona, gde smo svake nedelje dodavali nove zahteve da na kraju nismo znali ni zašto šetamo. Koliko sam ja razumeo, mi smo imali jasan dogovor na sastanku na kojem smo pričali o ovim protestima, na kojem smo rekli da će ovi protesti ostati građanski u smislu da se pozivaju sve političke grupacije i drugi deo opozicije u tom smislu je bio znatno korektan. Rečeno je da se neće menjati i dodavati zahtevi i da neće biti upadanja, baš zbog toga da se priča ne bi razvodnjavala. Ja smatram da je ovim dodavanjem zahteva taj dogovor prekršen.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Teror nad građanima Srbije: Protesti u Beogradu

Zelenović za vreme Manojlovićevog monologa nije progovorio ni reč.

Dan kasnije, Dobrica Veselinović, jedan od lidera Ne davimo Beograd, koji je u koaliciji sa Zelenovićem i njegovim blokom, okrenuo se protiv koalicionog partnera i stao na stranu Manojlovića.

Veselinović je poručio da oni podržavaju samo dva prvobitna zahteva organizatora protesta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading