OBIJEN DOM OCA PREDRAGA POPOVIĆA: Lopovi pretresli čak i dečje kasice! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.03.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović je otkrio i da čekaju policiju kako bi se obavio uviđaj, te je istakao da su lopovi ušli kroz mali prozor u kuhinji. On je na kraju zaključio da je reč o iskušenju.

OBIJEN DOM OCA PREDRAGA POPOVIĆA: Lopovi pretresli čak i dečje kasice! (VIDEO)

Foto: youtube

Uznemirujući događaj koji je zatekao sveštenika Predraga Popovića i njegovu porodicu tokom liturgije, kada su lopovi provalili u njihov dom, ostavio je porodicu u šoku i zabrinutosti. Lopovi su bili bezobzirni, čak su pretresli dečje kasice, ostavivši samo sitninu.

Očigledno uznemiren, otac Predrag Popović podelio je ovaj neugodan događaj sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Najavio je dolazak policije radi obavljanja uviđaja i istakao da su lopovi ušli kroz mali prozor u kuhinji. Njegova reakcija na ovo iskušenje pokazuje duboku veru i snagu, težak događaj tumači kao iskušenje koje treba prevazići.

- Jutros nam obili stan dok smo bili na Liturgiji... Nek smo mi živi i zdravi", napisao je sveštenik uz snimak svog doma na kome se vidi kako je nameštaj ispreturan, brave obijene, stvari razbacane... Ukratko, sve su zatekli u kompletnom haosu! - napisao je sveštenik u objavi na Instagramu.

 

 


U ovakvim trenucima, podrška zajednice i reči ohrabrenja imaju izuzetan značaj. Porodica Popović nije sama u suočavanju sa ovim neprijatnim iskustvom, a reakcije ljudi na društvenim mrežama već su iskazale empatiju i podršku.

Ovaj događaj podseća nas na važnost očuvanja privatnosti i bezbednosti u sopstvenom domu. Provalu u dom doživljavamo kao težak prekršaj, a osećaj narušene sigurnosti ostavlja dugotrajan utisak.

Iako teško iskustvo, otac Predrag Popović tumači ovaj događaj kao iskušenje, ističući važnost vere i snage uma u prevazilaženju izazova. Njegova poruka ohrabrenja i optimizma u ovim trenucima može poslužiti kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Ovaj događaj nas podseća na važnost podrške, zajedništva i vere u suočavanju sa neočekivanim i teškim životnim situacijama. Nadamo se da će porodica Popović pronaći snagu da prevaziđe ovo iskušenje i da će se osećati sigurno i zaštićeno u svom domu u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading