HITNO! POTREBNI TROMBOCITI AB KRVNE GRUPE: Spašavanje života Zoranu Lužnjaninu

Autor:

Vesti

27.01.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi se pružila pomoć, potencijalni donatori trombocita AB krvne grupe mogu obaviti testiranje u Institutu za transfuziju krvi u Beogradu.

HITNO! POTREBNI TROMBOCITI AB KRVNE GRUPE: Spašavanje života Zoranu Lužnjaninu

Foto: Shutterstock

Zoran Lužnjanin, koji je zaveden pod brojem 3831, trenutno se bori sa akutnom leukemijom i njemu su hitno potrebni trombociti AB krvne grupe. Ova hitna potreba za trombocitima je izazvala apel porodice za pomoć, a njegov sin Božidar je istakao da je prvo neophodno obaviti testiranje, koje se vrši svakog radnog dana od 8 časova do 10:30 u Ulici Svetog Save 39 u Institutu za transfuziju krvi u Beogradu.

Testiranje u Institutu za transfuziju krvi u Beogradu

Kako bi se pružila pomoć Zoranu Lužnjaninu, potencijalni donatori trombocita AB krvne grupe mogu obaviti testiranje u Institutu za transfuziju krvi u Beogradu. Ovo testiranje se vrši svakog radnog dana od 8 časova do 10:30, a sve neophodne informacije mogu se dobiti na ovom mestu.

Porodica Zorana Lužnjanina je istakla da je ovaj korak neophodan kako bi se obezbedili odgovarajući trombociti za Zoranovo lečenje, te je apelovala na sve potencijalne donatore da se odazovu ovom pozivu za pomoć, prenosi Telegraf.rs.

Ovo je samo jedan od mnogih slučajeva u kojima je solidarnost i brza reakcija zajednice od presudnog značaja za spašavanje života obolelih osoba. Svi zdravi pojedinci koji mogu da pomognu su pozvani da se odazovu ovom apelu za pomoć.

Podrška porodici Zorana Lužnjanina

U ovim teškim trenucima, porodica Zorana Lužnjanina se oslanja na podršku i pomoć zajednice. Svi koji su u mogućnosti da pruže pomoć ili prošire vest o potrebi za trombocitima AB krvne grupe su pozvani da se uključe i pruže podršku porodici u njihovoj borbi.

Ovaj apel je podstakao zajednicu na akciju i solidarnost, pokazujući da je ujedinjena podrška ključna za pružanje pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Nesebična podrška i angažovanje pojedinaca mogu napraviti značajnu razliku u životima ljudi kao što je Zoran Lužnjanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading