SNAJKA POKRALA PORODIČNO ZLATO?! Vredan nakit se prenosio s kolena na koleno, ukućani očajni - ne znaju kako da dokažu pljačku!

Autor:

Vesti

22.11.2023

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija događa se jednoj porodici u Srbiji, gde sumnjaju da je snajka pokrala vredan porodični nakit.

SNAJKA POKRALA PORODIČNO ZLATO?! Vredan nakit se prenosio s kolena na koleno, ukućani očajni - ne znaju kako da dokažu pljačku!

Foto: shutterstock

Kako je objavljeno na društvenoj mreži Redit, zlatan masivni lanac bio je porodično nasleđe i prenosio se generacijama, a vrednost mu je oko 3.000 evra.

- Pre 10 godina sam sam dobila vredan komad zlata, koji je ostao u roditeljskoj kuci. Sigurna sam da stoji ja istom mestu već godinama, i proverim sa vremena na vreme da li je i dalje tamo. Danas sam videla da ga nema. Pristup su imali roditelji, brat i snaja.

Problem je u tome što je već falilo novca i stvari od kad je snaja u našem životu, i već je dobila par otkaza zbog krađe, znači gotovo je sigurno da je ona uzela. Vrednost je negde oko 3000 e.

E sad, ja nemam dokaz da sam ikada imala taj komad-nasledjivan je i išao iz ruke u ruku. Takodje nemam nikakav konkretan dokaz da je ona uzela-nikakve kamere, nista. Da li uopšte vredi ići u policiju i prijaviti, postoji li išta da se uradi - pita se očajna žena.

Ova objava je izazvala buru komentara, ali i ponudila nekoliko mogućih rešenja. Većina smatra da prijava policiji ne bi dala rezultate, budući da nema dokaza protiv snajke.

3000 e zlatni nakit ti drziš na izvolite... Napravila si veliku glupost, sad ćeš ovako teško dokazati da ti je snaha ukrala. Ja bi na tvom mistu napravio klopku. Staviš tako neki komad nakita na mesto gde znaš da svi zalaze od ukućana. Kupi malu kameru koja snima i sprema na klaud i stavi je negde u prostor gde je teško primetiti. Svaki dan proveravaj jel nakit i dalje tu, kad primetis da ga nema, taj dan prevrti snimke kamere - jedan je od komentara, dok ima i onih koji smatraju da treba obići i obližnje zlatare i zalagaonice.

Šta biste vi uradili na njenom mestu?

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
z81

22.11.2023 11:05

ma tu je lančić samo se folirate oćete snajku da izbacite ahahahaha