UDARIO DRUGARICU NOGOM U GLAVU I POLOMIO JOJ NOS! Jezivo vršnjačko nasilje u školi u Beogradu! BIJE KOGA STIGNE, PRETI "SPISKOM", A NIKO DA GA KAZNI!

Autor:

Vesti

21.11.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice M.S. otkriva da je nasilnik i dalje u školi i da je pretnjama uznemira ostale učenike, a pojedine i dalje brutalno bije.

UDARIO DRUGARICU NOGOM U GLAVU I POLOMIO JOJ NOS! Jezivo vršnjačko nasilje u školi u Beogradu! BIJE KOGA STIGNE, PRETI "SPISKOM", A NIKO DA GA KAZNI!

Foto: Shutterock

Jedna učenica Osnovne škole "Jovan Dučić" u Beogradu postala je žrtva brutalnog vršnjačkog nasilja koje se dogodilo početkom novembra i tokom kojeg joj je polomljen nos.

Devojčica je završila na operacionom stolu zbog preloma nosne kosti nakon što ju je jedan od školskih drugova šutnuo u glavu.

Majka devojčice M.S. otkriva da je nasilnik i dalje u školi i da je pretnjama uznemira ostale učenike, a pojedine i dalje brutalno bije.


Incident se dogodio 2. novembra, nakon škole, kada je dečak šutnuo devojčicu u glavu. Ona je pritom pala na zemlju i počela da krvari. Majka M.S. kaže da je dečak poznat po maltretiranju dece još od drugog razreda.

- Moju ćerku je školski drug šutnuo u glavu tako jako da joj je polomio nos. Samo dan nakon toga pretio je razredu da “ima spisak” i da će sve da ih pobije - rekla je M.S, majka devojčice.

Majka je istakla da se plaši za bezbednost svog deteta i drugih učenika, jer dečak i dalje preti i ima probleme sa agresijom. 

- To se dogodilo 2. novembra, nakon škole. Dečak je šutnuo u glavu, a ona je od siline udarca pala na zemlju. Krenula je da teče krv. Tu je bilo još dece koja su joj odmah pomogla, a zatim su pozvali nas. Odmah smo je odveli u Tiršovu, koja je, po službenoj dužnosti, obavestila policiju - kaže majka.

Majka je zabrinuta jer dečak nije kažnjen , a i dalje ide u školu sa ostalom decom. Ona apeluje da se ovo nasilje zaustavi i da se nasilniku stane na put kako bi se sprečila dalja povređivanja i zastrašivanja učenika.

- Moje dete danima nije moglo ni da jede ni da pije, a ni da diše kako treba. Kada je puštena na kućno lečenje, dane je većinom prespavala. Ona se i dalje oporavlja, a lekar je na poslednjoj kontroli rekao da već ove nedelje može da se vrati u školu. Samo dan nakon što joj je naneo teške telesne povrede, ovaj dečak je još jednu devojčicu udario pesnicom u glavu. Već sutradan je dečaku iz njihovog razreda pretio da će da ga prebije. 

- Jednoj devojčici je rekao 'Ti si sledeća', a kako sam čula od drugih roditelja, pretio je odeljenju da ima spisak i oružje kući i da će sve da ih pobije. Ovaj dečak je nama roditeljima još odranije poznat, maltretira decu još od drugog razreda. Jednom dečaku je ranije pesnicom 'zatvorio' oko, devojčicu ošamario... Mi, roditelji, smo non-stop na vezi i svi smo jako uplašeni. Pogotovo nakon ovih poslednjih pretnji. Plašim se da je pošaljem u školu, a boje se i roditelji druge dece. Nikome nije svejedno. Dečak očigledno ima neki problem i tome se mora stati na put - rekla je zabrinuta majka.

(Republika/Mondo)

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tetka Žarka.Laušević.

21.11.2023 22:02

Moje drago dete iz familije jedan mali Rom je maltretirao. Pretio da će da ubije i njegovog dedu, mog starog bolesnog oca. Svi su mirno pokušavali da reše, dok dete nije počelo da moli da ga ja pratim na putu do muzičke škole. Ja sam obavestila sve svoje, da ću dečaku reći da ću ga ubiti. I da će njegovi plakati .Uznemirili su se moji jer me uglavnom drže za ozbiljno u familiji. Ustali su se, angažovali i uglavnom mali više odavno ne dolazi i ne prilazi. 'Hvala' Srbiji za sudbinu koja je mogla da me zadesi. Samo nastavite.

Jagoda

22.11.2023 06:15

Zašto o ovome nije pisano kada se desilo, početkom novembra??? Zašto je juče, 21.11. policija bila u školi? Čiji je otac prebio dečaka šestaka i zašto?

Jovana

08.12.2023 00:21

@Jagoda - Moguce da su bili s detetom u bolnici i operaciji.