KOMBI U ZEMUN POLJU VREBA DECU I MAMI IH SLATKIŠIMA?! Upozorenje se širi društvenim mrežama: Tri muškarca nude bombone i traže da uđu u vozilo! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.09.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upozorenje za stanovnike Zemun Polja širi se društvenim mrežama.

KOMBI U ZEMUN POLJU VREBA DECU I MAMI IH SLATKIŠIMA?! Upozorenje se širi društvenim mrežama: Tri muškarca nude bombone i traže da uđu u vozilo! (FOTO)

Foto: ILUSTRACIJA: shutterstock, facebook.com/printscreen

Roditeljima dece koja pohađaju školu u Zemun Polju i okolini stiglo je upozorenje i apel da se pripazi i razgovara sa decom, jer se, kako se navodi, pre nekoliko dana odigrao incident u samom centru tog naselja.

- Prenosim poruku jedne majke učenika trećeg razreda. Ne bih da unosim paniku, ali želim da vas upozorim da malo više pripazite na decu i ne puštate ih da se kreću sami po naselju. Moj Uroš je juče oko 18 h išao sam do centra, tačnije da podigne roštilj kod pošte. Kad se vraćao ka kući, kako on kaže, kod crkve zaustavila su ga tri muškarca, dva mršavija i jedan krupniji. Rekli su mu da, ako hoće, uđe u kombi i uzme bombone, ima ih puno - piše u poruci koju su u školske grupe prosledili iz saveta roditelja.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Upozorenje roditeljima

Ovo dete je, na sreću, uspelo da se izvuče iz ove situacije.

Inače, priče o kombiju koji kruži i vrbuje decu slatkišima bila je aktulena devedesetih godina, ali periodično se ponovo aktuelizuje. Pre 6 godina delilo se i upozorenje u Nišu na crni kombi koji vrbuje decu.

Tada je otac devojčice koja pohađa školu “Branko Miljković” prijavio policiji da se crni kombi zaustavio kraj nejgove ćerke, nakon čega joj je vozač ponudio prevoz do kuće.

Ćerka mi je ispričala da je pošla da kupi užinu kada je stao crni kombi iz kojeg je čovek sa crnim naočarima i bradom ponudio da je odveze kući. Rekao je: “Ja znam tvog tatu” ali je ona odmah pobegla, jer se uplašila. Bile su tu još dve, tri devojčice. Isti kombi je posle stao ispred druge devojčice, koja je utrčala u kuću i pozvala roditelje. Prijavili smo slučaj policiji – ispričao je tada medijima otac devojčice.

Slična situacija dogodila se iste godine u maju kada je dečaku takođe ponuđen prevoz do kuće uz rečenicu:" Ne plaši se, ja radim tu blizu".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mrkela

20.09.2023 10:49

a šta radi ta policija? ili možda BELI? A da oni jure čiču u narodnoj nošnji koji od svoje bedne penzije ni za komunalije nema.