SRBIN NESTAO U PARIZU Već šest dana nema ni traga od njega, porodica zabrinuta: "Pomoćićete i ako podelite ovu vest" (FOTO)

Autor:

Vesti

24.08.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put Živorad Minić, koji boluje od Alchajmera, viđen je u petak, nakon što je napustio starački dom

SRBIN NESTAO U PARIZU Već šest dana nema ni traga od njega, porodica zabrinuta: "Pomoćićete i ako podelite ovu vest" (FOTO)

Foto: pixabay.com

Živorad Minić (77) nestao je u Parizu, a njegova porodica kontaktirala je medije i zamolila za pomoć.

Minić je nestao u petak 18. avgusta negde oko 20.30 časova iz staračkog doma koji se nalazi u ulici Franklin u mestu Pavillons sous Bois, piše poznati portal Svi Srbi u Parizu koji okuplja naše ljude koji žive i rade u Francuskoj.

Foto: Facebook/Printscreen

 

Živorad boluje od Alchajmera i posle saveta lekara porodica je morala da ga smesti u ustanovu iz koje je izašao. U trenutku nestanka nosio je teget šorts i plavu teget košulju na kocke. Slučaj je prijavljen policiji, a policija za sada nema nikakvih informacija.

"Mole se svi koji su videli Živorada ili koji ga možda prepoznaju sa fotografija da se jave porodici na broj telefona 07 82 81 56 86. Pomoći ćete i ako podelite ovu vest. Hvala u ime porodice nestalog Srbina", navodi se u apelu.

Početkom godine u Parizu je bila nestala i Slobodanka Kocić. Kako se kasnije ispostavilo, Slobodanka se izgubila i neko vreme je lutala sama ulicama Pariza. Videvši to, jedna patrola policije je odvezla u stanicu, ali nisu mogli da je identifikuju jer Slobodanka ne govori francuski jezik.

Igrom sudbine, na kraju je pronađena zahvaljujući Srpkinji koja radi u bolnici Delafonten u mestu Sen-Deni.

Slobodanka je upravo tamo odvežena iz policije, a izvesna Tanja, koja radi u bolnici, prepoznala je Slobodanku s fotografije koju je porodica podelila u grupama na društvenim mrežama koje okupljaju Srbe.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading