PRED NAMA LETNJI DAN, TOKOM NOĆI PREOKRET Ujutru kiša i grmljavina, za vikend zahlađenje za 15 stepeni!

Autor:

Vesti

01.08.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno i malo svežije, ujutro i prepodne ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, posle podne razvedravanje

PRED NAMA LETNJI DAN, TOKOM NOĆI PREOKRET Ujutru kiša i grmljavina, za vikend zahlađenje za 15 stepeni!

Foto: shutterstock

Promenljivo vreme

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar.

Posle podne na severu postepeno naoblačenje, koje će kasno uveče i u toku noći u Vojvodini, kao i ponegde u zapadnim i centralnim krajevima Srbije, usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu.

Vetar će biti u kratkotrajnom pojačanju i skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 30 do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pretežno sunčano i toplije, uz slab do umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 15 do 17, a najviša oko 31 stepen.

Uveče postepeno naoblačenje, pred jutro s kišom ili lokalnim pljuskom s grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno i malo svežije, ujutro i prepodne ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, posle podne razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno sunčano i osetno toplije sa maksimalnim temperaturama od 33 do 38 stepeni.

Za vikend zahlađenje za 10 do 15 stepeni, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom, a u subotu i lokalno obilnim padavinama.

Početkom sledece sedmice pretežno sunčano i umereno toplo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading