GRANIČNI PRELAZ U CRNOJ GORI KOJI SVI IZBEGAVAJU, S RAZLOGOM: Ni kraće trase, ni veće opasnosti: „Nećete vi niđe. Pa ovo nema u Panami i Meksiku"

Autor:

Vesti

09.07.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila najnovija fotografija koja prikazuje stanje na toj granici

GRANIČNI PRELAZ U CRNOJ GORI KOJI SVI IZBEGAVAJU, S RAZLOGOM: Ni kraće trase, ni veće opasnosti: „Nećete vi niđe. Pa ovo nema u Panami i Meksiku"

Foto: Youtube/printscreen

Granični prelaz Šćepan polje, koji se nalazi između BiH i Crne Gore, već godinama je na lošem glasu. Brojne saobraćajne nesreće i radovi na deonicama, koji čini se, nikada ne prestaju, učinili su da mnogi izbegavaju ovaj prelaz.

Na društvenim mrežama se pojavila najnovija fotografija koja prikazuje stanje na toj granici – zarđali most na kom su se odvalile daske više podseća na scenu iz nekog ratnog filma nego na granični prelaz.

 

Mnogi su pomislili da je u pitanju fotošop i komentarisali kako se već godinama ništa ne menja.

„Ovo put Šćepan polje vs Foča…ovako je bilo preko 15 godina i ništa se jos nije promenilo bruka…“ „Ko tuda prolazi nije bistar u glavi.“, samo su neki od komentara.

Uz drugu objavu, na koj se vide oronule daske na mostu pisalo je: "Granični prelaz BiH I Crna Gora, upravo dobio fotografiju. Nećete vi niDJe. Ovo je 21 vijek, 2023 godina . Pa ovo nema u Panami I Meksiku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading