VEĆ ŠESNAEST GODINA ULAŽE LJUBAV U MALIŠANE KOJI ĆE POSTATI VELIKI LJUDI: Željko Mitrović i ovog leta šalje klince iz Zvečanske na more

Autor:

Vesti

01.07.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca bez roditeljskog staranja, iz svih beogradskih domova, ovog leta uživaće u Bjeloj.

VEĆ ŠESNAEST GODINA ULAŽE LJUBAV U MALIŠANE KOJI ĆE POSTATI VELIKI LJUDI: Željko Mitrović i ovog leta šalje klince iz Zvečanske na more

Foto: pink.rs

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, već šesnaestu godinu za redom šalje decu bez roditeljskog staranja na letovanje. Tradicija koja traje preko deceniju i po, jasan je pokazatelj da je u pitanju jaka spona između Željka i njegovih drugara i da se i obe strane raduju svakom susretu, ali i prilici za lepše detinjstvo koja znači mališanima, ali i Mitroviću koji želi da bude deo njihovog odrastanja.

Republika

Foto: pink.rs

 

Deca iz sedam beogradski domova – njih 100, krenula su na more 30.06. i biće smešteni u hotelu "Delfin" sa pet zvezdica u Bjeloj, gde ih čeka all inclusive. Uživaće u bezbrižnom letovanju koje im je Mitrović omogućio sedam dana, da bi nakon njih na letovanje otišlo još 120 dece bez roditeljskog staranja iz cele Srbije.

Republika

Foto: pink.rs

 

Željka su sačekale gromoglasne ovacije od strane njegovih najmlađih drugara kada se pojavio, a posebnu zabavu upriličio im je pred put u vidu klovnova žonglera koji su dodatno razveselili decu pred put u Bjelu.

Republika

Foto: pink.rs

 

- Kao i svake godine dečica idu u provereni hotel “Delfin” sa pet zvezdica u Bjeloj. Svih sedam beogradskih ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja kreću na more. To je prva grupa, kao i prošle godine, a sledeće nedelje u petak idu sva deca iz Srbije – šest ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja. Potrudićemo se i ove godine da ih tamo obiđemo, a tamo smo već organizovali – sve što im je neophodno za vodene sportive je tamo i čim stignu sve imaju na raspolaganju. Hotel je all inclusive i neće imati nikakve troškove, a dobili su i  džeparac. Svakako ću doći i dodati ako bude trebalo još. Veseli su, vidim da se raduju i to je ono što je meni jako važno. Više puta sam rekao – detinjstvo je roditelj svake buduće ličnosti ili detinjstvo je platforma na kojoj se grade buduće ličnosti i budući ljudi, a ja sam apsolutno siguran da će svi ovi veseli i razdragani osmesi i lica u budućnosti izrasti u sjajne ljude. Videćemo da li ću biti u pravu, ali ipak verujem da će ovo biti jedna predivna generacija budućih odraslih ljudi - rekao je Mitrović.

Republika

Foto: pink.rs

 

U prisustvu direktora Zavoda za zaštitu dece i odojčadi  Zvečanska  Zorana Milačića, Željko je ispratio svoje drugare na odmor, koji će im sasvim sigurno ulepšati ovu leto. Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, podelio je svojim klincima, kao i uvek, džeparac za put i naravno budžet za vodene sportove.

Još jednom, Mitrović je pokazao da su klinci iz domova za decu bez roditeljskog staranja važan deo njegovog života, kao i da šesnaest godina posvećenosti u njihovom odrastanju bespogovorno šalje poruku da nisu sami. Tome u prilog dodatno govori i da je Željko već drugu godinu za redom proslavio rođendan sa svojim mališanima, kao i da je iskonski posvećen misiji da kada god je u prilici im ulepša detinjstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mima

01.07.2023 20:10

Divno, kako plemenito.