STRAŠNO! Mladi u Rusiji NAMERNO LOME NOGE kako bi izbegli MOBILIZACIJU! Ovaj mladić je zamolio drugara da mu to uradi! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Autor:

Vesti

28.09.2022

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka ruskog predsednika Rusije da proglasi delimičnu mobilizaciju izazvala je seriju protesta širom zemlje, a neki su odlučili da izbegnu pozive za regrutaciju i odlazak na ratište u Ukrajini.

STRAŠNO! Mladi u Rusiji NAMERNO LOME NOGE kako bi izbegli MOBILIZACIJU! Ovaj mladić je zamolio drugara da mu to uradi! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Foto: Printskrin/Tviter/Tryha

Mnogi Rusi su se odlučili na bekstvo iz zemlje, ne pitajući za cenu avio karata, a ima i onih koji su se odlučili na još drastičnije poteze, a to je samopovređivanje.

 

 

Na Tviteru je osvanuo uznemirajući snimak na kome se vidi mladi Rus, koji vrišti od bola, nakon što je zamolio svog prijatelja da mu slomi nogu kako bi izbegao vojni poziv Vladimira Putina.

Na snimku koji kruži internetom, neidentifikovana mlada osoba sedi na dnu stepenica i stavlja noge na stepenice dok nestrpljivo čeka da mu prijatelj polomi nogu.

Nekoliko sekundi kasnije, njegov prijatelj se baci niz stepenice i namerno ga povređuje, baca mu se na nogu, posle čega je ona očigledno pukla.

Mladić tada ispušta jeziv vrisak, dok drug u očaju navlači duksericu preko glave.

Naslov na snimku glasi: "Regruti u Ruskoj Federaciji lome noge da ne bi bili mobilisani“.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading