MAJKA ĆE SE BORITI I BORI SE! Advokatica Ivana Kropf iznela DETALJE o jezivom zlostavljanju DEVOJČICE u Novom Sadu: Dokazaćemo istinu

Autor:

Vesti

12.06.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat majke tvrdi da imaju sve dokaze o seksualnom zlostavljanju deteta, ali da Centar za socijalni rad u Novom Sadu opstruira ceo proces i da čak donose nalaz i mišljenje prema kome majka nije adekvatan roditelj.

MAJKA ĆE SE BORITI I BORI SE! Advokatica Ivana Kropf iznela DETALJE o jezivom zlostavljanju DEVOJČICE u Novom Sadu: Dokazaćemo istinu

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Kropf

Opis nezamislive traume devojčice koju su kad je imala tri i po godine seksualno zlostavljali otac i deda zgrozio je javnost.

Čitav slučaj dešavao se tokom maja prošle godine u Novom Sadu, a o njemu se saznalo nakon gostovanja Ivane Kropf, advokata majke zlostavljane devojčice, u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić.

Majka je, prema navodima advokata Kropf, suočena sa neviđenom agonijom, budući da je protiv nje donet nalaz Socijalne službe u Novom Sadu prema kome ona nije adekvatan roditelj, dok protiv oca zlostavljača nije pokrenut nikakav postupak po službenoj dužnosti.

- Protiv dede je prošle godine pokrenut kirivični postupak po službenoj dužnosti, ali je odbačena krivična prijava kao neosnovana, ne postoje ni elementi da se pokrene istraga. Mi smo u toj fazi ušli u postupak i uložen je prigovor, to je na Višem sudu i čeka se šta će biti dalje - objašnjava Kropf za Republiku i dodaje:

U odnosu na oca, ništa nije pokrenuto po službenoj dužnosti, a moralo je,

mi smo predali dve krivične prijave 16. aprila Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Kropf 

Prema rečima advokata majke, tokom prošle nedelje donet je nalaz i mišljenje Centra za socijalni rad u Novom Sadu prema kome majka nije adekvatan roditelj.

- Iz Centra navode da majka opstrurira viđanje oca i deteta, instruiše dete da plače u Centru za socijalni rad i da vrišti i govori sve što mu majka govori, kroz plač -  objašnjava Kropf i dodaje:

- Pokrenut je krivični postupak protiv majke, jer prošle godine kada se to desilo sa detetom, dete nije htelo da izađe iz stana, došla je policija i sada se majci sudi, a Centar je pripremio kompletan teren da majci uzme dete da bi prikrili sve.

ŠTA DALJE?

Da nevolja bude veća, pred Osnovnim sudom se vodi postupak za zamenu modela viđanja deteta, priča Kropf objašnjavajući da bi se to trebalo hitno obustaviti dok se ne završe krivični postupci.

- Uložili smo pritužbe na račun rada Centra za socijalni rad, uz opomenu pred podnošenje krivičnih prijava proitiv ovlašćenih lica u Centru. Zahtevali smo izuzeće svih službenih lica iz svakog daljeg postupanja u ovom predmetu i ukoliko Centar ništa ne preduzme u svojim redovima sledi opomena pred angažovanje svih inspekcija - zaključuje Kropf.

Prema navodima advokata majke, u maju prošle godine je prijavljen slučaj.

- Majka će se boriti i bori se, sada imamo neki pravac. Rekla je da će dokazati istinu - ističe Kropf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Simeon

12.06.2022 15:47

Imam i još ne prijatnih situacija sa A J iz CZR Novi Sad.Žena ne stiti zrtve nasilja,već sve to izvrće.

Istina

13.06.2022 05:43

Sta se radi u Centrima to je strasno