HRONIČNI BOLESNICI I DALJE NAJVIŠE TRAŽE POMOĆ: U Beogradu relativno mirna noć - Poznato i stanje motocokliste koji je oboren u Džordža Vašingtona

Autor:

Vesti

15.03.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je sinoć intervenisala ukupno 94 puta

HRONIČNI BOLESNICI I DALJE NAJVIŠE TRAŽE POMOĆ: U Beogradu relativno mirna noć - Poznato i stanje motocokliste  koji je oboren u Džordža Vašingtona

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Sinoć oko 20:07 sati na uglu ulica Palmotićeve i Džordža Vašingtona dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala teškim povredama 31-godišnjeg motocikliste. Hitna pomoć je odmah intervenisala i povređenog motociklistu prevezla u Urgentni centar. Nesreća se dogodila kada su se sudarili motocikl i automobil marke "škoda", pri čemu su oba vozila pretrpela značajnu materijalnu štetu.

Intervencije Hitne pomoći i stanje na terenu

Hitna pomoć je sinoć intervenisala ukupno 94 puta, od čega je devet intervencija obavljeno na javnim mestima. U većini slučajeva, za pomoć su se javljali hronični bolesnici, a medicinski timovi Hitne pomoći su pružili neophodnu pomoć svim pacijentima.

Posledice nesreće

U trenutku nesreće, srča i delovi vozila su bili rasuti po putu, stvarajući dodatnu opasnost po učesnike u saobraćaju i povećavajući rizik od novih incidenata. Ovakva situacija zahteva brzu i efikasnu intervenciju nadležnih organa kako bi se obezbedila sigurnost svih učesnika u saobraćaju i očistio put od opasnih prepreka.

Ukupan broj intervencija Hitne pomoći ukazuje na značajnu potrebu za brzom i efikasnom reakcijom kako bi se pružila pomoć u hitnim situacijama. Ova nesreća takođe naglašava važnost poštovanja saobraćajnih propisa i pažnje prilikom vožnje, kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih incidenata i očuvala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading