KRENULA DA SE PORODI, PA UHAPSILA LOPOVA! Neviđena akcija policajke iz PS Zemun, u trudovima stavila razbojniku lisice na ruke!

Autor:

Vesti

16.02.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajka na putu ka porodilištu prvo savladala i uhapsila lopova, pa otišla da se porodi.

KRENULA DA SE PORODI, PA UHAPSILA LOPOVA! Neviđena akcija policajke iz PS Zemun, u trudovima stavila razbojniku lisice na ruke!

Foto: instagram.com/printscreen

Policija na terenu

Policajka koja radi u policijskoj stanici Zemun, Gordana Bosnić, na putu ka porodilištu ugledala je lopova, savladala ga, nakon čega ga je predala kolegama, a onda otišla u bolnicu gde se porodila.

Ovo nesvakidašnje hapšenje, ali i porođaj, dogodilo se 13. februara oko dva sata iza ponoći.

Naime, Gordana je dobila trudove i u pratnji svog izabranika Miloša Đukića, inače kolege iz policijske stanice Zemun, krenula ka porodilištu. U Ulici Auto put za Novi Sad u Zemunu, primetili su muškarca koji obija automobil, a oni su iako su žurili ka porodilištu, reagovali profesionalno.

- Zaustavili su svoj automobil obavestili kolega i uz povike „Stoj policija“ su regavali. Međutim, provalnik je pokušao da pruži otpor ali je ubrzo savladan od trudnice i njenog izabranika. Sačekali su da stigne patrola, pa su provalnika njima predali, a potom su stigli u bolnicu gde se Gordana ubrzo porodila – rekao je izvor za Alo.

 Iz Sindikata srpske policije pohvalili su akciju svojih kolega i čestitali im prinovu.

- Policijski službenici su veoma često u raznoraznim situacijama u svojim životima u prilici da preduzmu ovlašćenja van radnog vremena, ali ova situacija pokazuje da policijska krv i osećaj prema poslu čak i u momentima koji obeležavaju ceo život jedne majke ne izostaje – naveli su iz Sindikata srpske policije i dodali:

- To jutro naša koleginica će pamtiti kao najsrećnije do sada  ali pamtiće ga i po tome šte je samo nekoliko desetina minuta pre toga uhapsila i učinioca krivičnog dela i sigurno će biti veoma česta priča u toku odrastanja deteta kojeg je tog jutra donela na svet. Sindikat srpske policije želi porodici da čestita ovu srećnu priliku sa mnogo radosti, sreće i blagoslova u odrastanju novog člana porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading